Fulgi de iubire de John Green, Maureen Johnson și Lauren Myracle

10420386_403589976462243_3487950620769210478_nCe au în comun o furtună de zăpadă iscată în Ajunul Crăciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House și un tip învelit în folie de aluminiu?
Răspuns: aceste trei povești romantice de Crăciun.

O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în viețile a trei adolescenți: o fată al cărei tren s-a înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi, o altă fată cu inima frântă ce-și vopsește părul în roz și visează să fie îngerul cuiva.

Trei dintre cei mai cunoscuți autori americani de literatură pentru adolescenți – John Green, Maureen Johnson și Lauren Myracle – și-au unit forțele pentru a scrie povești pline de aventură, umor, romantism și duioșie, ale căror fire se împletesc inteligent la final, într-o carte numai bună de citit la gura sobei.

În aceste povești tandre, ingenios întrețesute, iubire plutește printre fulgi de nea, beteală și cadouri de Crăciun! – School Library Journal

Umor, romantism și personaje puternice – toate dau forță acestui efort narativ. – Kirkus Review

sev-john-greenCărțile lui John Green au fost publicate în peste douăzeci de limbi și figurează constant în topul celor mai bine vândute titluri al publicației New York Times. Dintre cărțile sale, la Editura Trei au apărut: Sub aceeași stea, Căutând-o pe Alaska, De 19 ori Katherine, Orașe de hârtie.

Lauren_Myracle092610Lauren Myracle este autoarea a numeroase cărți pentru copii și adolescenți, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winnie Years și The Internet Girls (sttyl și ttfn) – romane scrise în stilul mesajelor instantanee – bestselleruri New York Times.

 

maureen-johnsonMaureen Johnson a fost aleasă în 2012 Queen of Teen în Marea Britanie. Printre cărțile sale se numără 13 Little Blue Envelopes, Devilish, Girl at Sea, The Name of the Star și Suite Scarlett.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s