Experiment, vol. 3 din seria Divergent de Veronica Roth

O singură alegere te poate transforma radical
O singură alegere te poate distruge
O singură alegere te va defini

Experiment_micSocietatea împărțită pe facțiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă, spulberată de violență, conflicte și trădări. Astfel că atunci când i se oferă șansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara orașului, ea și Tobias vor putea duce o viață nouă, lipsită de minciuni, loialități puse sub semnul întrebării și amintiri dureroase.

Însă noua realitate a lui Tris e și mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă. Vechile descoperiri devin imediat de neînțeles. Adevărurile noi și explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubește. Și, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înțelege complexitatea naturii umane și pe ea însăși, fiind în același timp nevoită să facă față unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu și iubire.

Narat dintr-o perspectivă duală captivantă, Experiment conduce seria Divergent către un final tulburător, dezvăluind secretele lumii distopice care a captivat milioane de cititori.

DIN ACEEAȘI SERIE AU MAI APĂRUT

divergent3DIVERGENT
Cartea întâi din seria DIVERGENT
de Veronica Roth
Într-un Chicago distopic, orașul în care trăiește Beatrice Prior, societatea este împărțită în cinci facțiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei snceri), Abnegația (cei altruiști), Neînfricarea (cei curajoși), Prietenia (cei pașnici) și Erudiția (cei inteligenți).
Un pasionant thriller distopic, din care nu lipsesc decizii majore, trădări sfâșietoare, consecințe uimitoare și o neașteptată poveste de dragoste.

Traducere: Adrian Deliu
Format: 13×20 cm
Apariție: 2011
Preț: 39,90 lei

buy_button5

InsurgentINSURGENT
Cartea a doua din seria DIVERGENT
de Veronica Roth
Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de șaisprezece ani sunt obligați să aleagă una dintre cele cinci facțiuni, căreia ar trebui să-i fie devotați pentru tot restul vieții, Tris Prior continuă să-i salveze pe care pe care îi iubește – și pe ea însăși -, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâșietoare despre durere și iertare, identitate și loialitate, politică și iubire.

Traducere: Shauki Al-Gareeb
Format: 13×20 cim
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

buy_button5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s