Sneak peek: Endgame. Jocul final: Convocarea de James Frey și Nils Johnson-Shelton

1795956_391717480982826_961970746183484393_o

Sunt Sarah Alopay din seminția 233. Sunt cahokiană.
A vânat și a omorât un lup cu mâinile goale. A aprins focul cu lentile cioplite din gheață. A mers pe cărbuni încinși. A stat trează o săptămână întreagă și a împușcat cerbi de la o milă distanță. Vorbește nouă limbi străine și are cinci pașapoarte. Sarah Alopay, fata frumoasă și deșteaptă, este o luptătoare foarte bine antrenată, la fel de periculoasă ca un soldat de elită.

Jago Tlaloc. A 21-a seminție. Olmec.
E înat, subțire și vânos. Are păr negru, scurt și ciufulit, ochi ca smoala și piele de culoarea caramelei. O cicatrice zimțată îi brăzdează obrazul de la colțul ochiului stâng până pe gât. E urât și amenințător. Știe că oamenii se tem de el din pricina înfățisării sale. Ar trebui să se teamă din cauza lucrurilor pe care le știe, a lucrurilor pe care le poate face, a lucrurilor pe care le-a făcut.

Aisling Kopp, seminția 3, celtă La Tene.
Aisling e roșcata înaltă cu buze subțiri. Vorbește concis și repede. Pictura în fața căreia e așezată înfățișează 12 siluete umane înăuntrul unui cerc primitiv de pietre monolitice. Formele pietrelor îi sunt vag familiare, dar nu-și dă seama unde le-a mai văzut.

Numele meu e Hilal ibn Isa al-Salt, din seminția 144. Sunt fratele vostru axumit.
Hilal e o prezență distinsă, princiară, cu voce catifelată și piele foarte închisă la culoare. Are ochi albastru-deschis și dinți regulați, de un alb strălucitor. Palmele îi sunt împreunate elegant în poală. E înalt și puternic. E exact așa cum trebuie să fie un Jucător – amenințător și, în același timp, calm.

Maccabee Adlai. Reprezint linia 8. Sunt nabatean.
Maccabee e masiv, dar nu uriaș. Are 16 ani, dare are fizicul unui decatlonist cu zece ani mai mare decât el. E îmbrăcat foarte îngrijit, cu un costum de lână și cămașă de bumbac, fără cravată. Unii Jucători iau hainele lui elegante drept un semn de slăbiciune.

Baitsakhan, un băiat cu obraji rotunzi și bronzați, cu ochi căprui și scăpărători. Seminția 13. Donghu.
Este cel mai tânăr și mai scund dintre Jucători, dar nu e și cel mai slab. Cei mai slabi sunt cei care încă nu și-au dat seama că au fost azvârliți în mijlocul unui măcel. Sunt cei care scormonesc printre ruine străvechi, fac alianțe și poartă discuții pașnice – orice Jucător care face altceva decât să-și omoare oponenții dă dovadă de mare prostie.

A-A-An Liu. Trei-trei-trei-trei-trei sute șaptezeci-șaptezeci-șaptezeci-șaptezeci și șapte. Shang.
Un Jucător slab, cu pieptul scobit și umeri plăpânzi. E foarte încercănat, iar la colțul ochiului stâng are tatuată o lacrimă roșie. An este un hacker foarte dotat. An este expert în fabricarea de bombe.

Shari Chopra – o fată frumoasă cu pielea arămie. 55. Harrapică.
Se va retrage în mintea ei, adâncindu-se în calmul pe care l-a regăsit. E în siguranță deocamdată. Și pentru prima oară se roagă. Se roagă la Shiva, Pashupati și Marele Tigru. Se roagă pentru noroc și izbăvire. Dar cel mai mult se roagă pentru răzbunare.

Numele meu e Marcus Loxias Megalos din seminția 5. Feriți-vă de mine, sunt războinicul minoic.
E o laudă de sine prost jucată, la fel ca aiurelile pe care le îndrugă un boxer la conferința unui meci. Ceilalți Jucători n-au nevoie de o asemenea fanfaronadă.

Sunt Kala Mozami, spune cu un puternic accent persan o fată subțire, cu ochi verzi ca jadul. Forța și încrederea din glas contrastează puternic cu înfățișarea ei.
Vin din eminția 89, frați și surori, continuă Kala. Strămoșii mei se trag din străvechea și înfloritoarea inimă a Sumerului. Îi plac cuvintele. O poetă. Și probabil o mincinoasă.

Alice Ulapala. 134. Koori.
Are un plăcut accent australian. E masivă, musculoasă, un pic durdulie. O luptătoare. O aruncătoare de greutăți. Are pielea întunecată, iar ochii și mai întunecați. Capul îi e încununat de o claie de păr negru și creț, care seamană cu un cuib de șerpi. Deasupra ochiului drept are un semn din naștere deschis la culoare, în formă de semilună, al cărei capăt i se pierde în păr.

Chiyoko Takeda, fata mută, din cea mai veche seminție, Mu. Are pielea palidă, ca fildeșul, pomeți înalți până la umeri, cu un breton drept, care îi ajunge până la sprâncene. Întruchipează perfect stereotipul fetei japoneze cuminți, dar ochii ei sunt îndrăzneți, hotărâți și încrezători.

Christopher Vanderkampnejucător
Christopher nu știe ce este Sarah și nici ce va fi nevoită să facă. Nu știe că meteoritul a căzut din cer ca să-i transmită ei un mesaj. Într-un fel, moartea tuturor acelor oameni a fost cauzată de prezența ei. Dar vor muri și mai mulți oameni dacă Sarah nu Joacă.

Toți acești 12 Jucători din cele 12 semenții primesc mesajul și vor veni la Convocare:
Marcus Loxias Megalos, Minoic, 16,24 ani
Chiyoko Takeda, Mu, 17,89 ani
Sarah Alopay, Cahokiană, 17,89 ani
Alice Ulapala, Koori, 18,34 ani
Aisling Kopp, Celtă La Tene, 19,94 ani
Baitsakhan, Donghu, 13,02 ani
Jago Tlaloc, Olmec, 19,14 ani
An Liu, Dinastia Shang, 17,46 ani
Shari Chopra, Harappică, 17,82 ani
Kala Mozami, Sumeriană, 16,50 ani
Macabee Adlai, Nabatean, 16,42 ani
Hilal ibn Isa al-Salt, AXumit, 18,69 ani

Jocul Final e real. Jocul Final a început.
Oare exuberanța va învinge puterea?
Prostia va fi mai presus de bunătate?
Lenea va birui frumusețea?
Învingătorul va fi bun sau rău?
Există un singur mod de a afla.
Citește Endgame – Jocul final: Convocarea!

Endgame – Jocul final: Convocarea de James Frey și Nils Johnson-Shelton DIN DECEMBRIE ÎN LIBRĂRII!

Sursa: Young Fiction Connection

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s