Endgame. Jocul final: Convocarea de James Frey și Nils Johnson-Shelton

Jocul final este real. Jocul final este acum.

1795956_391717480982826_961970746183484393_oPrima experiență multimedia integrată carte-joc, Endgame – Jocul final. Convocarea de James Frey și Nils Johnson-Shelton, este lansată în România de Editura Trei în parteneriat cu eMag, pe 31 octombrie, la doar trei săptămâni de la apariția din Statele Unite.
Primul volum din trilogia Endgame este o carte-fenomen, lansată de HarperCollins într-un tiraj record de 1.000.000 de exemplare. Endgame – Jocul final. Convocarea se poate achiziționa în exclusivitate de pe eMag.ro, în perioada 31 octombrie – 14 noiembrie.
În acest prim volum al trilogiei ești martor la căutarea primei Chei dintre cele trei care vor salva lumea. În paginile cărții este înscrisă o enigmă, pe care ești invitat să o dezlegi. Fiecare roman din trilogia ENDGAME va fi însoțit de o astfel de „super-enigmă” interactivă constând în indicii inserate în textul cărții, fie sub forma unor formule sau a unor adrese web.
Cu aplicația mobilă AR creată special de Niantic Labs de la Google, cititorii sunt invitați să se alăture online în căutarea celor trei chei care pot salva omenirea pe baza indiciilor din carte. Conceptul inovativ este explicat aici: https://www.youtube.com/watch?v=9zDkYjxtjfU
Premiile Endgame sunt fabuloase: 500.000 $ pentru rezolvarea enigmei din primul volum, 1.000.000 $ pentru rezolvarea enigmei din al doilea volum și 1.500.000 $ – premiul final.
„Unicul nostru scop a fost să creăm ceva incredibil, radical, nou – să inventăm viitorul. Să creăm un fenomen global al secolului 21: cărți, joc, enigme, social media, YouTube, film, reality TV…” – James Frey & Nils Johnson-Shelton
Trilogia Endgame ne dezvăluie o lume populată de seminții străvechi, din care se trage toată omenirea și care au fost create și alese cu mii de ani în urmă. În fiecare seminție există un Jucător care este antrenat de mic pentru Jocul Final, un eveniment catastrofal care va redefini soarta omenirii. Fiecare Jucător este antrenat conform tradiției seminției sale și are însușiri care îl vor ajuta în confruntarea finală. În apropierea maturității, el lasă locul unuia mai tânăr și ciclul continuă…
Aplicația online creată de Google Niantic Labs va fi lansată la începutul anului 2015, pentru a oferi șanse egale la startul competiției tuturor cititorilor din cele 30 de țări unde au fost vândute drepturile de publicare.
Twentieh Century Fox a câștigat drepturile de ecranizare a seriei Endgame. James Frey scrie scenariul primului film, care va fi produs de Wyck Godfrey și Marty Bowen (Temple Hill), producătorii din spatele marilor succese de casă Twilight Saga și The Fault in Our Stars (Sub aceeași stea – roman apărut la editura Trei).

Jocul Final e real. Jocul Final a început.
Oare exuberanța va învinge puterea?
Prostia va fi mai presus de bunătate?
Lenea va birui frumusețea?
Învingătorul va fi bun sau rău?
Există un singur mod de a afla. Citește Endgame – Jocul final. Convocarea!

James Frey s-a născut în Cleveland. Toate cărțile lui – O mie de fărâme, Prietenul meu Leonard, Dimineață însorită și Testamentul Final al Sfintei Biblii – au fost bestselleruri internaționale.

Nils Johnson-Shelton este coautorul succesului editorial Niciun înger. Chinuitoarea mea călătorie incognito în Cercul Secret al Îngerilor Iadului și al seriei pentru adolescenți Cronici din lumea de dincolo, publicată de Full Fathom Five.

http://www.edituratrei.ro/endgame-joculfinal-convocarea/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s