S.O.S. – Salvați Diverta în seara de Halloween!

sos---salvati-diverta-in-noaptea-de-halloween_3426_1_1414584913

Pămîntul este luat cu asalt de cele mai teribile creaturi ale nopții. Teribil de simpatice, vrem să spunem. Nu o să fie foarte plăcut să te-ntâlnești cu mumii, vampiri, monștri de toate soiurile, toată floarea cea vestită a Tărâmului Nopții, așa că păzește-te dacă nu vrei să te alegi cu o sperietură gravă și cu multe ședințe de terapie. Bine că ține doar o noapte, suficient însă să rămâi cu o imagine înfricoșătoare pe retină toată viața!
Ca să scapi nevătămat în seara de Halloween, avem noi un plan de atac pentru tine:
1. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Da, ne place înțelepciunea populară și, de obicei, îi dăm ascultare însă, în situația asta, cred că mai bine este să încălcăm un pic regulile, cum s-ar zice. Așa că deghizați-vă și voi în creaturi demne de poveștile horror și întâmpinați Halloween-ul pe „limba” lui! Ca să fie și mai amuzant, încercați să vă creați voi costumele și să vă explorați creativitatea malefică!
2. Uită de glicemie și de avertisemntul că dulciurile strică dinții copiilor! O seară și-un coș de bomboane n-au omorât pe nimeni. Gătește prăjituri tematice, în formă de dovlecei, vampiri, lilieci etc. și savurează-le împreună cu prietenii. Mai mult decât atât, dacă auzi chemarea „Trick or Treat” și n-ai dulciuri… vei fi aspru pedepsit cu o sperietură s-o ții minte toată viața!
3. Intră în atmosfera de sărbătoare decorându-ți casa în mod adecvat. Pune la cale un mic atelier de arts & crafts la tine în sufragerie și construiește, împreună cu cei mici, vrăjitoare, monștri, sperietori și sculptează dovlecei de toate mărimile și formele (apropo, în caz că nu știai, dovleacul sculptat este specific pentru Halloween și reprezintă Laterna lui Jack – obicei specific de Ziua Tuturor Sfinților când oamenii obișnuiau să sculpteze felinare din napi pentru a ghida sufletele din Purgatoriu).
4. Vino să ne colinzi și promitem că… De Halloween nu te speriem, ci te premiem!

Vineri, 31 octombrie, magazinele Diverta din Mall Vitan și Plaza vor răsuna de urările unui grup de copii curajoși, cărora nu le este frică de dovleci sau fantome. În plus, orice copil care vine costumat în ziua de Halloween la Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Mall, Diverta Băneasa Mall) și rostește formula magică Păcăleală sau cărți? primește din partea Editurii Litera câte o carte de povești care să-l facă să viseze frumos în fiecare seară.

Și… pentru că ne place să ne petrecem pe picior mare, mai avem o surpriză: 20% discount la cărțile „Școala nopții” și „Cartea pierdută a vrăjitoarelor” de Deborah Harness. Dacă doriți să vă alăturați grupului nostru de colindători, vă așteptăm vineri, ora 16:30 la Diverta Vitan sau 17:30 la Diverta Plaza!
Pentru detalii vă rugăm să consultați regulamentul pe site-ul: www.litera.ro

Buhuhuuuu!

Sursa: Club Diverta

Lasă un comentariu