SNEAK PEEK: Mincinoșii de E. Lockhart

mincinosii

Ce-ar fi dacă am înceta să mai fim de culori diferite, provenind din medii diferite, și am fi doar pur și simplu îndrăgostiți?

Nu accepta un rău pe care poți să-l schimbi.

Cineva a scris la un moment dat că un roman ar trebui să provoace o serie de mici uimiri. Obțin același lucru petrecând o oră împreună cu tine.

Mai bun decât ciocolata, să fiu împreună cu tine azi-noapte. Ce prost sunt, credeam că nimic nu poate fi mai bun decât ciocolata.

Confunda ce înseamnă să fii spartan cu ce înseamnă să fii caritabil și își dădea lucrurile pe care le avea, fără să facă de fapt vreun bine cuiva. Confunda ce înseamnă să fii bolnav cu ce înseamnă să fii curajos și suferea în agonie, imaginându-și că merita toate laudele. Confunda înțelepciunea cu inteligența și îi făcea pe oameni să râdă, mai degrabă decât să le ușureze inimile sau să-i facă să gândească.

Ei știau că tragedia nu e deloc fermecătoare. Știu că în viață nu e la fel ca pe scenă sau ca în paginile unei cărți. Nu e vorba nici de o pedeapsă dusă la îndeplinire, nici de o lecție învățată. […] Tragedia e urâtă și încâlcită, stupidă și derutantă.

Asta e ceva ce-mi place teribil la Gat: este atât de entuziasmat, atât de asiduu interesat de lume, încât cu greu și-ar putea imagina că ceilalți se plictisesc de poveștile lui. Chiar și atunci când i-o spun în față. Dar, de asemenea, nici el nu ne lasă să scăpăm așa de ușor. Vrea să ne facă să ne gândim – chiar și când n-avem niciun chef să ne gândim.

Nu sta în fundul galeriei, învingătorii stau mereu în primul rând.

În America, uite cum stau lucrurile: muncim ca să obținem ce ne dorim și facem planuri pentru viitor. Nu acceptăm să fim refuzați și merităm să fim recompensați pentru perseverența noastră.

Ne uitam la cer. Atât de multe stele, parcă ar fi fost sărbătoare, o ditamai petrecerea a galaxiei, interzisă, care se ținea după ce oamenii fuseseră trimiși la culcare.

Mincinoșii de E. Lockhart DIN SEPTEMBRIE ÎN LIBRĂRII!

Sursa: Young Fiction Connection

Reclame

2 păreri la “SNEAK PEEK: Mincinoșii de E. Lockhart

  1. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that „perfect balance” between superb usability and visual appearance.
    I must say you’ve done a superb job with this. Additionally, the blog loads
    extremely fast for me on Safari. Outstanding Blog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s