CÂNTECUL LUNII, vol. 9 din seria JURNALELE VAMPIRILOR de L.J. SMITH

ASCULTĂ CÂNTECUL LUNII…

Cantecul_lunii_JVDupă ce au scăpat de ororile din Dimensiunea Întunecată și au supraviețuit întâlnirii cu Fantoma, Elena și prietenii ei de-abia așteaptă să-și înceapă viața de studenți la Colegiul Dalcrest. Aici, în minunatul campus plin de iederă unde s-au cunoscut părinții ei, Elena speră să fie fericită alături de adevărata ei dragoste, Stefan. Lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal – zilele petrecute cu Stefan sunt mai frumoase ca oricând și chiar și Damon pare într-adevăr schimbat, e mai prietenos și se înțelege bine cu toată lumea. Dar plecarea din Fell’s Church nu înseamnă că au scăpat de pericole și, din păcate, liniștea la care sperau ei se destramă repede când studenții încep să dispară din campus. Brusc, fiecare nouă cunoștiință este un potențial dușman, iar Elena, Damon, Stefan și prietenii lor, conștienți de datoria pe care o au, trebuie să găsească această nouă amenințare înainte ca situația să se înrăutățească.
Apoi Elena află că misterele sunt mult mai adânci decât credea ea, mai ales în ceea ce privește propria familie, căci descoperă un secret bine ascuns de multă vreme, care o tulbură profund și o face să înțeleagă că e posibil ca tragedia să nu poată fi evitată. În același timp, trebuie să păstreze pacea nu numai între prietenii ei, ci și între cei doi frați pe care îi iubește. E posibil ca viața la colegiu să nu fie atât de simplă pe cât credea ea…

Acțiune, dramă, mister, mituri vechi regăsite în forme noi – într-un cuvânt, o altă lectură captivantă din Jurnalele Vampirilor!

Cartea are 416 pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată și prețul de listă 39,90 lei. La precomandă beneficiați de 40% reducere (taxele de livrare sunt: 6,20 lei pentru București și 13,60 lei pentru provincie).

DIN ACEEAȘI SERIE A MAI APĂRUT

JV8-Vanatorii-Fantoma13377111834fbbda4feb1b8FANTOMA
Cartea întâi din seria JURNALELE VAMPIRILOR: VÂNĂTORII
de L.J. Smith
Elena Gilbert și prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice și au reușit să salveze orășelul Fell’s Church, dar cu un preț foarte mare: viața lui Damon Salvatore.

Traducere: Mirella Acsente
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

buy_button5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s