PRIMA IUBIRE de James Patterson și Emily Raymond

CEL MAI IMPORTANT LUCRU DIN LUME E SĂ ȘTII CUM SĂ-I APARȚII ALTCUIVA.

Prima-iubireAxi Moore e o „fată bună”. Învață bine și nu creează probleme, dar tot ce vrea e să plece cât mai departe de orășelul amărât în care trăiește și de viața chinuită lângă un tată alcoolic. Când Axi hotărăște să pornească într-o călătorie și să străbată America, singura persoană pe care o vrea alături este cel mai bun prieten al ei, Robinson – de care e îndrăgostită nebunește în secret.
Aventura, plănuită în detaliu, reprezintă și prima ei revoltă adolescentină, de încălcare a regulilor. Dar lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei doi se trezesc cu poliția pe urmele lor. Iar când Robinson începe să se simtă rău, Axi trebuie să înfrunte realitatea – e posibil ca această călătorie să fie cea din urmă pentru el.
Prima iubire este o aventură frumoasă, o poveste despre doi adolescenți în căutarea bucuriei și a libertății, a speranței, în cazul lui Axi, și a vieții înseși, în cazul lui Robinson. E o mărturie a puterii primei iubiri și a felului cum îți poate ea schimba viața, o poveste superbă și emoționantă, care ne aduce aminte, printre zâmbete și lacrimi, cât de fragilă este viața și cât de minunat e să iubești.

Un portret extraordinar al iubirii adevărate care va emoționa pe oricine a avut propria lui primă poveste de dragoste. – www.goodreads.com

O scrisoare de dragoste de Sf Valentin, ilustră, pentru toate zilele anului. – Barnes & Noble

Povestea aceasta e pentru acei cititori cărora le place să vadă cum o carte prinde viață în mâinile lor. E pentru cei care doresc să se piardă în paginile ei. Prima iubire e pentru cei care vor să retrăiască toată inocența și bucuria de a se îndrăgosti pentru prima oară. – sinfullysexybooks.blogspot.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s