REACȚIE ÎN LANȚ, vol. 3 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles

VIAȚA CA O AVENTURĂ ÎNCĂRCATĂ DE ADRENALINĂ

Când există CHIMIE PERFECTĂ,
se declanșează atracția.
Iar LEGILE ATRACȚIEI nu pot duce decât la…
o REACȚIE ÎN LANȚ!

Chimie-perfecta-3_Reactie-in-lantCând Luis mi-a zâmbit și am simțit fiorul atracției, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcălește el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine…

Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…
În viață, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieții mint ca să-și atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îți spune „te iubesc” și să nu ieși niciodată cu un tip din cartierul de sud al orașului Fairfield. Chiar dacă părinții ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul orașului decât cu colegii de școală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaște pe Luis, este tentată să-și încalce toate principiile.
Sunt conștient că am în minte o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene – recunoaște Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o șansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ținta noului lider al bandei Latino Blood.
Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată și brutală și a trăi periculos tot restul vieții?
Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!

Premiul pentru CEL MAI BUN ROMAN DE DRAGOSTE PENTRU TINERI,
acordat de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America

BESTSELLER NEW YORK TIMES

BESTSELLER USA TODAY

BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată, fără supracopertă și prețul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiați de 25% reducere și transport gratuit.

DIN ACEEAȘI SERIE AU MAI APĂRUT

Chimie-perfectaCHIMIE PERFECTĂ
Cartea întâi din seria CHIMIE PERFECTĂ
de Simone Elkeles
La Liceul Fairfield dintr-o suburbie a orașului Chicago, toată lumea știe câ între elevii veniți din sudul orașului și cei din nord există o reacție cam sulfuroasă. Așa încât atunci când Brittany Ellis, șefa majoretelor, și Alex Fuentes, membru al unei bande de cartier, sunt obligați să fie parteneri de laborator la orele de chimie, consecințele se anunță explozive. Niciunul dintre cei doi adolescenți nu este însă pregătit pentru cea mai surprinzătoare dintre toate reacțiile chimice – iubirea.

Traducere: Carmen Ion
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

buy_button5

Cop-Chimie-perfecta-2_Legile-atractiei_blog3LEGILE ATRACȚIEI
Cartea a doua din seria CHIMIE PERFECTĂ
de Simone Elkeles
Carlos se simte trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăște să părăsească banda Latino Blood pentru a-și face un viitor alături de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decât atât, Alex îl obligă pe Carlos să se întoarcă din Mexic și să se facă băiat cuminte. Însă Carlos vrea să trăiască în continuare periculos. Dar legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt ușor de rupt, chiar dacă acum locuiește în Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.

Traducere: Carmen Ion
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

buy_button5

Reclame

O părere la “REACȚIE ÎN LANȚ, vol. 3 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles

  1. Ce dargutt o fata care nici nu vrea sa auda de dragoste si un baiat inebunit dupa ea :X nu prea am inteles partea cu Latino Blood dar probabil o sa inteleg dupa ce citesc cartea 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s