ORAȘUL ÎNGERILOR CĂZUȚI, cartea a patra din seria INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare

Dragoste. Sânge. Trădare. Răzbunare. Miza este mai mare ca niciodată în Orașul Îngerilor Căzuți!

Orasul-ingerilor-cazutiRăzboiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor.
Dar totul are un preț…
În sfârșit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre și să-și folosească puterea unică. Mama ei se căsătorește cu iubirea vieții sale. Și, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.
Dar…
Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre și locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forțată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată deslușite, îi revelează un coșmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăși a pus în mișcare un lanț de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toți cei pe care-i iubește.
Inclusiv pe Jace.

„În cartea a patra își fac apariția numeroase personaje familiare, inclusiv câteva din romanul Îngerul mecanic. Suspansul din final îi va face pe fanii seriei Instrumente mortale să-și dorească cu nerăbdare o continuare!” – Booklist

NEW YORK TIMES BESTSELLER
USA Today Bestseller – Wall Street Journal Bestseller – Publishers Weekly Bestseller
Serie tradusă în peste 30 de limbi
În curând un film artistic produs de Sony Pictures Entertainment, Constantin Film Production și Unique Features și avându-i în distribuție pe Lily Collins (Oglindă oglinjoară, Romeo și Julieta) și Jamie Campbell Bower (Amurg, Harry Potter).

Cartea are 384 pagini, formatul 15×23 cm, ediția este cartonată, cu supracopertă, iar prețul de listă 54,90 RON. La precomandă beneficiați de 25% reducere și transport gratuit.

DIN ACEEAȘI SERIE AU MAI APĂRUT

OrasulOaselorORAȘUL OASELOR
Cartea întâi din seria INSTRUMENTE MORTALE
de Cassandra Clare
Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, are darul Vederii… un dar pe care ceilalți oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni și alte creaturi care populează Lumea din Umbră.
În Orașul Oaselor, cartea întâi din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare și ea însăși e atacată de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni și să-i controleze pe vampiri și vârcolaci.

Traducere: Cristina Jinga
Format: 15×23 cm
Apariție: 2011
Preț: 49,90 lei

buy_button5

OrasulDeCenusaORAȘUL DE CENUȘĂ
Cartea a doua din seria INSTRUMENTE MORTALE
de Cassandra Clare
Clary Fray nu-și dorește decât ca viața ei să revină la normal.
Dar ce înseamnă normal când ești vânător de umbre, spintecător de demoni, mama ta se află într-o comă indusă prin magie, și poți vedea deodată vârcolaci, vampiri și alte spirite ale naturii? Lui clary i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun, Simon. Dar vânătorii de umbre nu-i dau pace – mai ales frumosul și enervantul său frate recent regăsit, Jace.

Traducere: Cristina Jinga
Format: 15×23 cm
Apariție: 2011
Preț: 49,90 lei

buy_button5

Orasul-de-SticlaORAȘUL DE STICLĂ
Cartea a treia din seria INSTRUMENTE MORTALE
de Cassandra Clare
Pentru a-i salva viața mamei sale, Clary trebuie să plece în Orașul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea și să riște moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care își au bănuielile lor cu privirre la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary își găsește un aliat – în persoana misteriosului Sebastian, care nutrește o atracție față de ea.

Traducere: Cristina Jinga
Format: 15×23 cm
Apariție: 2012
Preț: 49,90 lei

buy_button5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s