SĂRUTUL MORȚII, volumul 8 din seria VAMPIRII DIN MORGANVILLE de Rachel Caine

CUM SE POATE TRANSFORMA O PLIMBARE ÎN MINUNATUL DALLAS ÎNTR-UN ADEVĂRAT COȘMAR

Cop-VM8_Sarutul-mortiiDe fapt este foarte simplu, dacă te gândești că însoțitorul grupului nu este altul decât durul Oliver, vampirul care nu cunoaște mila.

Totul începe în momentul în care Michael Glass primește apelul telefonic pe care-l așteptase de multă vreme. Talentul său a atras atenția unui renumit producător muzical din Dallas, care vrea să-i înregistreze un disc demo și să-i organizeze câteva concerte… ceea ce înseamnă că pentru Michael începe o nouă viață.

Însă nu va călători singur. Îl vor însoți prietenii săi umani – rebela Eve, deseori neînțeleasa Claire, și curajosul Shane. Și totul ar fi minunat dacă alături de ei nu ar fi prezent, în calitate de escortă, vampirul Oliver, nemuritoare mână forte. Cu un astfel de grup, să nu ne mirăm că plimbarea la Dallas se transformă într-o veritabilă aventură.

Și, într-adevăr, primejdiile îi urmăresc la fiecare pas. Captivi în orășelul Blacke, alături de oameni care-i urăsc și un sălbatic grup de vampiri nomazi, dornici să-și ofere un ospăț scăldat în sânge, Michael și prietenii săi riscă să nu mai ajungă în Dallas la timp… sau chiar niciodată.

„O lume șocantă, în care domnesc vampirii, supraviețuiesc numai cei puternici, iar dragostea oferă speranță în cele mai întunecate clipe.” – DARQUE REVIEWS

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată, iar prețul de listă 44,90 lei. La precomandă beneficiați de 25% reducere și transport gratuit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s