DEZVĂLUIRI DE SUCUB, volumul 6 din seria GEORGINA KINCAID Richelle Mead

UN HAPPY-END PENTRU CEL MAI SIMPATIC SUCUB

Cop-Dezvaluiri-de-sucubDezvăluiri de sucub, ultimul volum al seriei, este mai mult decât un simplu romance paranormal despre escapadele unui sucub simpatic – este o carte despre dragoste, prietenie, intrigi, decepții și acceptare. Și, deși previzibil, sfârșitul aduce cu el răspunsul la multe întrebări și dă sentimentul unei încheieri satisfăcătoare a poveștii Georginei.

De data aceasta, acțiunea are loc de Crăciun, și Georgina lucrează part-time la un mall ca unul dintre elfii lui Moș Crăciun. Ea și Seth sunt deja un cuplu, când brusc, Georgina primește un ordin de transfer de la Seattle la Las Vegas. Slujba este una de vis, dar momentul nu este deloc potrivit pentru Seth, care nu își poate părăsi familia din cauza bolii cumnatei sale. În același timp, prietenilor Georginei li se par foarte ciudate condițiile transferului și decid să se implice ca să descopere ce se întâmplă de fapt. Iar Georgina află că s-ar putea să existe o problemă cu contractul ei…
Toți prietenii Georginei sunt din nou prezenți, fie că se întâlnesc la o seară de fondue, fie că participă la o competiție de bowling organizată de Jerome împotriva rivalei sale. E un grup de prieteni veseli, toți lucrători ai raiului sau iadului, mereu alături de Georgina atunci când ea are nevoie de ajutor, niște personaje pitorești și inedite – căci unde mai poți găsi un demon ca Jerome, care a decis să umble prin lume cu înfățișarea lui John Cusack, sau un înger bețiv precum Carter, care e întotdeauna îmbrăcat asemenea unui boschetar?
Intriga și personajele unice, combinația de romance, aventură, mister și umor fac din această serie o lectură fascinantă și emoționantă, o poveste mult prea bună pentru a fi ratată.

Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată, iar prețul de listă 44,90 RON. La precomandă, veți beneficia de 25% reducere și transport gratuit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s