ALEASA, cartea a treia din seria CELE NOUĂ VIEȚI ALE LUI CHLOE KING de Liz Braswell alias Celia Thomson

CÂND AI ȘAISPREZECE ANI POȚI SCHIMBA LUMEA…

Cele-9-vieti-ale-lui-Chloe-King-3_AleasaÎntr-adevăr, poți schimba lumea, mai ales atunci când te trezești că îți cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă și… ai nouă vieți!

Înțelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunțe la viața tihnită de până acum și să-și ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul.

Dacă la început poveștile despre rasa mitică din care face parte și răzbunările sângeroase dintre poporul Mai și Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-și urmeze soarta.

Când își găsește cel mai drag prieten zbătându-se între viață și moarte pe o alee lăturalnică, Chloe își dă seama că perioada răzbunărilor și a vărsării de sânge nu s-a terminat. Și că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veșnică. Dacă însă Chloe își va accepta destinul… și va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.

„Chloe nu apare ca un super-erou fără cusur – ea este o adolescentă obișnuită, care se trezește deodată cu niște puteri supranaturale și cu povara moștenirii unei rase mitice. Dar este o persoană puternică, bună, care se mobilizează pentru a răspunde provocărilor vieții… […] Pentru mine, Chloe este un simbol al libertății: libertatea de mișcare, de a merge oriunde dorești.” – Liz Braswell

Cartea are 288 de pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată, iar prețul de listă 39,90 lei. La precomandă, veți beneficia de 25% reducere și transport gratuit.

DIN ACEEAȘI SERIE AU MAI APĂRUT

Chloe-King-1CĂDEREA
Cartea întâi din seria CELE NOUĂ VIEȚI ALE LUI CHLOE KING
de Liz Braswell
Chloe King este o fată obișnuită. Merge la școală, își face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se ceartă cu mama ei, și se îndrăgostește de un băiat… sau doi.
Dar, înainte de a împlini șaisprezece ani, descoperă că i se întâmplă multe lucruri ciudate: îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie.
Pe măsură ce descoperă adevărul despre originile ei, totul devine o luptă pentru supraviețuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are încă opt vieți.

Traducere: Adrian Deliu
Format: 13×20 cm
Apariție: 2011
Preț: 29,90 lei

buy_button5

CK-2RĂPIREA
Cartea a doua din seria CELE NOUĂ VIEȚI ALE LUI CHLOE KING
de Liz Braswell
Pentru Chloe King, viața devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedește a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ținta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă. O povară greu de dus pentru o fată de șaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit și trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa și trebuie să-și salveze semenii, chiar cu prețul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieți!

Traducere: Adrian Deliu
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 34,90 lei

buy_button5

O părere la “ALEASA, cartea a treia din seria CELE NOUĂ VIEȚI ALE LUI CHLOE KING de Liz Braswell alias Celia Thomson

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s