MOȘTENIREA FAMILIEI VAN ALEN, volumul 4 din seria SÂNGE ALBASTRU de Melissa de la Cruz

Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?

Mostenirea-familiei-Van-AlenAcțiunea celui de-al patrulea volum al seriei – considerat de cititori cel mai bun de până acum! – Începe de la un an după evenimentele din Revelații, încheiate cu oribilul masacru din Rio.

Multe s-au petrecut în acest an, Schuyler și Oliver au decis să fugă din New York după ce Schuyler a fost învinuită pe nedrept de Conclav pentru moartea bunicului ei, Lawrence Van Alen; acum sunt amândoi la Paris, încercând să obțină o audiență la conducătoarea Conclavului european, de la care speră să primească protecție și sprijin. Schuyler nu mai este fetița timidă și nesigură din primul volum al seriei; puterile ei au crescut și are nevoie de tot ajutorul posibil pentru a-și urma misiunea pe care i-a încredințat-o bunicul său. Cât despre relația ei cu Jack, știe că lui îi este menit să fie alături de Mimi, iar ea deja a ales să rămână cu Oliver. Și totuși, oare nu cumva se repetă povestea mamei ei? Oare nu cumva există iubiri pentru care merită șă mori?

Mimi s-a alăturat echipei de Venatori condusă de Kingsley Martin, cu care străbate lumea în căutarea lui Jordan, surioara răpită a lui Bliss, care poartă în ea spiritul Străjerului. Personajul lui Mimi capătă acum dimensiuni profunde și personalitatea ei, cândva unidimensională și antipatică, suferă schimbări, dovedind că există în ea disponibilități pentru pasiune, dar și compasiune.

Bliss Llewellyn joacă și ea un rol esențial, căci a devenit un Sânge Argintiu și în trupul ei sălășluiește un spirit malefic și puternic. În vreme ce luptă să-și recapete controlul asupra trupului, minții și viitorului ei, trebuie să găsească forța de a se elibera de Vizitator – sau e sortită să fie sclava lui pentru eternitate?

Saga celor cu Sânge Albastru continuă, și lumea lor plină de glamour, dar și de taine străvechi ni se dezvăluie din nou în povestea rostită pe rând cu Schuyler, Mimi și Bliss. Dragoste, secrete, îngeri și demoni, revelații, întâmplări neașteptate și o schimbare uluitoare a personajelor – toate își au locul lor în roman, alcătuind o lectură alertă și captivantă și ajutând cititorul să se implice în viețile personajelor și să își dea seama că ceea ce se petrece în poveste are niște dimensiuni mai mari decât și-ar fi putut ei imagina. Acum, nu mai e vorba doar despre vampiri și romance – este vorba despre lupta constantă și implacabilă dintre bine și rău.

„Schuyler Van Alen, Bliss Llewellyn și colegii lor de școală revin în acest nou episod din seria Sânge Albastru – o combinație delicioasă de Gossip Girl și Amurg… .” – Barnes & Noble

„Cu un amestec de dramă, romance și fantasy pe de o parte, și sacrificiu și suferință pe de alta, acest nou volum îi va captiva pe cititori, transformând seria Sânge Albastru dintr-o lectură fascinantă într-una ce creează dependență.” – http://www.lovevampires.com

Cartea are 324 de pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată, cu supracopertă, iar prețul de listă – 44,90 RON. La precomandă, veți beneficia de 25% reducere și transport gratuit.

DIN ACEEAȘI SERIE AU MAI APĂRUT

SangeAlbastruSÂNGE ALBASTRU
Cartea întâi din seria SÂNGE ALBASTRU
de Melissa de la Cruz
În mijlocul familiilor din elita newyorkeză se ascunde o societate secretă de americani celebri ai căror strămoși au ajuns în Lumea Nouă călătorind pe corabia Mayflower. Membri acesteia sunt puternici și bogați – și, în realitate, nu sunt ființe umane. Sunt cei cu Sânge Albastru, un străvechi grup de vampiri.
Schuyler este o singuratică… și este fericită așa. Dar când împlinește cincisprezece ani, viața i se schimbă dramatic. Își descoperă un întreg mozaic de vene albastre pe brațe și începe să aibă pofte nebănuite… de a devora carne crudă.

Traducere: Mădălina Andrei
Format: 13×20 cm
Apariție: 2010
Preț: 44,90 lei

buy_button5

SA2-BalMascatBAL MASCAT
Cartea a doua din seria SÂNGE ALBASTRU
de Melissa de la Cruz
Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogați, puternici și neumani – o gală a celor cu sânge albastru. Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de șireata Mimi Force. O revelație, ascunsă în spatele măștilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour, suspans și folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru își va lăsa cititorii însetați să afle mai mult.

Traducere: Mădălina Andrei
Format: 13×20 cm
Apariție: 2011
Preț: 44,90 lei

buy_button5

Revelatii-Sange-Albastru-3REVELAȚII
Cartea a treia din seria SÂNGE ALBASTRU
de Melissa de la Cruz
Moștenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adâncește, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub același acoperiș cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, și cu Jack Force, dragostea sa interzisă.
Romantism, glamour, credințe vampirești, toate se împletesc în mult așteptatul volum al treilea din saga Sânge Albastru a Melissei de la Cruz.

Traducere: Mădălina Andrei
Format: 13×20 cm
Apariție: 2011
Preț: 39,90 lei

buy_button5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s