DARUL, volumul 2 din seria VRĂJITOR & VRĂJITOARE de James Patterson & Ned Rust

CEEA CE URMEAZĂ SĂ CITIȚI POATE O SĂ VĂ SPERIE, DAR RĂMÂNEȚI ALĂTURI DE NOI!

… AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU, IAR VOI DE AL NOSTRU!

ASCULTAȚI-MĂ.
NU MAI AVEM PREA MULT TIMP…

Ei o numesc pe sora mea vrăjitoare, iar pe mine vrăjitor. Suntem considerați criminali, așa-zișii voștri dușmani, și suntem căutați. Dar trebuie să mă credeți când vă spun că ACESTEA SUNT CELE MAI CUMPLITE VREMURI și că vremurile cele mai bune nu au rămas decât o amintire îndepărtată.
Imaginați-vă că toate lucrurile pe care le-ați iubit cel mai mult – și pe care probabil le-ați considerat absolut normale – sunt acum interzise. Cărțile voastre, muzica, filmele, arta… totul vă este răpit. Pus pe foc. Asta e viața sub dominația Noului Ordin. Acum, cu fiecare răsuflare din piept, trebuie să luptăm pentru orice libertate care ne-a mai rămas. CHIAR ȘI IMAGINAȚIA NE ESTE ÎN PERICOL.
Dar dacă vă numărați printre puținii care au scăpat din ghearele Noului Ordin, trebuie să ne ascultați povestea. Pentru ca atunci când nu vom mai fi, să mai rămână cineva care să răspândească adevărul. Cineva care să poarte lupta cea dreaptă.

ȘI IATĂ POVESTEA NOASTRĂ…

DarulÎn cel de-al doilea volum al seriei, Whit și Wisty Allgood îți continuă aventurile lor mereu schimbătoare. Ei au evadat din închisorile regimului totalitar și s-au refugiat din nou pe Tărâmul Liber – zona populată de copiii care au reușit să scape de răpire, întemnițare și spălare a creierelor. Însă acest spațiu devine din ce în ce mai mic pe măsură ce soldații Noului Ordin pătrund tot mai mult pe teritoriul lor.
Acum, cei doi se află în fruntea mișcării de rezistență a copiilor, și în același timp încearcă să învețe să-și folosească magia și să o țină sun control.
Wisty poate izbucni în flăcări fără să ardă, dar nu poate controla când, unde și cât de fierbinte să fie focul.
Whit își poate schimba forma și poate muta lucrurile din loc, dar nu întotdeauna atunci când vrea: uneori nu se întâmplă nimic; alteori, ceea ce se întâmplă nu este exact ce dorise el. Dar Darurile lor, și mai ales cel al lui Wisty, sunt râvnite de Cel Care Este Unic, conducătorul crud și brutal al Noului Ordin, care este dispus să ofere în schimbul lor viețile părinților celor doi, prizonierii săi.
Și în acest volum tensiunea se simte din primele rânduri, iar combinația de mister și fantezie devine mai incitantă. Whit și Wisty, urmăriți pentru „complicitate, conspirați și efectuarea de experimente cu arta neagră și vătămătoare”, sunt mereu pe fugă sau se luptă cu urmăritorii lor. În același timp, Wisty are câteva momente romantice, dar și o clipă de respiro, când cântă la un festival de muzică Stockwood (nu Woodstock!).
Personajele celor doi devin acum mai interesante și mai complexe, dialogurile lor sunt amuzante și inteligente, iar schimbarea continuă a punctului de vedere în fiecare capitol de la Wisty la Whit face ca povestea să fie extrem de alertă și captivantă.

„În acest thriller supranatural, încărcat de suspans, acțiunea este neîntreruptă, iar eroii scapă de nenumărate ori ca prin urechea acului din situații-limită… Bine-cunoascuta măiestrie a lui Patterson de a crea imagini terifiante, pline de tensiune, face ca povestea să prindă viață sub ochii cititorilor.” – School Library Journal

„Cu dialoguri alerte și acțiune non-stop, cartea, scrisă într-un stil colocvial, este ingenioasă și plină cu detalii pline de culoare.” – LA Times

• Serie tradusă în 15 țări • Bestseller New York Times • Bestseller USA Today • Bestseller Publishers Weekly • Bestseller Entertainment Weekly

Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, ediția este cartonată, cu supracopertă, iar prețul de listă – 39,90 lei. La precomandă, veți beneficia de 25% reducere și transport gratuit.

DIN ACEEAȘI SERIE A MAI APĂRUT

Vrajitor-si-vrajitoareVRĂJITOR ȘI VRĂJITOARE
Cartea întâi din seria VRĂJITOR ȘI VRĂJITOARE
de James Patterson
Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, și mai ales adolescenții rebeli, trebuie să se supună, sau să moară.

Traducere: Cristina Ghidoveanu
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

buy_button5

Reclame

O părere la “DARUL, volumul 2 din seria VRĂJITOR & VRĂJITOARE de James Patterson & Ned Rust

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s