LA JUMĂTATEA DRUMULUI SPRE MORMÂNT, volumul 1 din seria VÂNĂTOARE NOCTURNĂ de Jeaniene Frost

DRAGOSTE ȘI AVENTURĂ, SEX ȘI DRAMĂ ÎNTR-UN THRILLER INCENDIAR

AVERTISMENT: 18+

La jumătatea drumului spre mormânt este primul volum din seria „Vânătoare nocturnă” de Jeaniene Frost – și este incredibil!

O fantezie urbană spectaculoasă, care preia tema vânătorii de vampiri abordată dintr-un unghi inedit, cu propria ei mitologie vampirică și mult suspans.

Este povestea lui Cat – dură și violentă, și totuși vulnerabilă, iar uneori mai încăpățânată decât ar trebui – și a lui Bones – vampirul blond cu accent britanic, irascibil și sarcastic.

Cat este unul dintre cele mai interesante personaje din genul „vampir”, o combinație între Sookie Stackhouse și Buffy. Pe jumătate vampir, născută dintr-o femeie umană violată de un vampir, ea îi vânează pe morții vii încă de când a împlinit 16 ani și mama ei i-a spus toată povestea sa, încurajând-o să-și folosească abilitățile speciale pentru a-i distruge. Cat și-a intrat în mână și deja are la activ un număr frumușel de vampiri omorâți, când îl cunoaște pe Bones, care, deși el însuși vampir, îi vânează pe cei asemenea lui. Până la Bones, lumea vampirilor are pentru Cat o singură culoare: neagră. Dar acum Bones îi dă peste cap tot universul.

După ce Cat încearcă să-l omoare, dar eșuează lamentabil, Bones face o înțelegere cu ea, și o învață cum să lupte mai eficient și să devină o momeală perfectă pentru a-și atrage victimele. Dar pe parcursul lecțiilor, între cei doi se naște o legătură mult mai profundă decât se așteptaseră ei… (Rămâne să descopere cititorii toate întâmplările uluitoare – și momentele fierbinți – prin care trec cei doi!)

E o poveste care te captivează, cu personaje minunate și bine conturate. Bones este pur și simplu delicios, iar atracția dintre cei doi – de-a dreptul magnetică.

Clipe tensionate, pline de acțiune, care se întrepătrund cu momente romantice și pline de umor: dragoste, aventură și dramă – iată o combinație captivantă și total irezistibilă.

„Jeaniene Frost e DINAMITĂ! La jumătatea drumului spre mormânt e întunecată, sexy și supranaturală, o combinație stropită din plin cu umor. Îndrăzniți să mă contraziceți… și Cat o să vă străpungă într-o clipită!” – Cheyenne McCray

„Combină o femeie pe jumătate om și pe jumătate vampir, furioasă și cu probleme de familie, cu un vampir străvechi și sexy care are propria lui agendă de lucru, și vei avea premisele unei seri incendiare.” – Romantic Times

„Un thriller sexy, în ritm alert.” – Kathryn Smith

Cartea are 480 de pagini, formatul 10,5×17,5 cm, coperta broșată, iar prețul de listă este 39,90 lei. La precomandă veți beneficia de 25% reducere și transport gratuit.

Reclame

O părere la “LA JUMĂTATEA DRUMULUI SPRE MORMÂNT, volumul 1 din seria VÂNĂTOARE NOCTURNĂ de Jeaniene Frost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s