TREZITĂ ÎN ZORI DE ZI, vol. 2 din seria SHADOW FALLS de C.C. HUNTER

CE TAINE, MISTERE ȘI AMENINȚĂRI MAI ASCUNDE LUMEA SUPRANATURALĂ DE LA SHADOW FALLS?…

ÎNTRE SEDUCĂTORUL DEREK ȘI CURAJOSUL LUCAS, MINUNATA ȘI VULNERABILA KYLIE ÎȘI CONTINUĂ POVESTEA…

Kylie luptă în continuare să facă față vieții din lumea reală, dar și celei din lumea ființelor supranaturale din care nu este sigură că dorește să facă parte. Întrebarea Ce fel de creatură sunt eu? o urmărește continuu și își dorește mai mult decât orice să găsească răspunsul. Înconjurată de vampiri, vârcolaci, metamorfi, zâne și vrăjitoare, trebuie și ea, la rândul ei, să descopere ce puteri are și ce loc ocupă în marea familie a creaturilor din lumea fantastică.

Dar, până atunci, are de înfruntat o fantomă insistentă care îi tot repetă că o persoană dragă ei își va pierde viața în curând, dar și o creatură venită din partea întunecată a lumii supranaturale, care o urmărește pas cu pas. Curajoasa Kylie depășește obstacole, realizează lucruri de care înainte nu era capabilă, trece prin momente palpitante și tulburătoare, alături de adevărații prieteni.

Și fiindcă totul se petrece în Shadow Falls, o tabără de adolescenți, nu poate lipsi nici povestea romantică. Cine va fi alesul? Seducătorul Derek sau vârcolacul Lucas?

O carte amuzantă, romantică, dar pe alocuri și cu scene de-a dreptul înfricoșătoare, cu răsturnări de situații nebănuite și cu personaje minunate care – indiferent dacă sunt vampiri sau vârcolaci, ființe umane ori metamorfi – ne arată că la minunata vârstă a adolescenței totul devine posibil.

„Am râs și am plâns atât de mult când am citit această carte… mi-a plăcut la nebunie! Citeam din ea de câte ori aveam ocazia, pentru că pur și simplu nu-mi venea să o mai las din mână.” – URBAN FANTASY INVESTIGATIONS

Cartea are 480 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă și are prețul de listă 44,90 lei. La precomandă veți beneficia de 25% reducere și veți avea transportul gratuit.

DIN ACEEAȘI SERIE A MAI APĂRUT

NĂSCUTĂ LA MIEZUL NOPȚII
Cartea întâi din seria Shadow Falls
de C.C. Hunter
Nu ratați această nouă serie impresionantă, care vă va bântui visele și vă va cuceri. Bine ați venit în tabăra Shadow Falls, cuibărită în adâncul pădurii din preajma unui orășel pe nume Fallen…

Traducere: Alexandru Mușat
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s