FRUMOȘII, cartea a doua din seria URÂȚII de Scott Westerfeld. În curând în colecția CORINTEENS a Editurii CORINT JUNIOR !

Ce se întâmplă când perfecțiunea nu este de ajuns?

TOTUL ESTE PERFECT! PERFECT… GREȘIT!

În sfârșit, Tally este frumoasă. Și are tot ce și-a dorit vreodată! Arată perfect, are haine splendide, iubitul ei este teribil de sexy, iar în noua lume din care face parte acum, ea a devenit un personaj cât se poate de popular.

Dar dincolo de distracție – petreceri non-stop, libertate totală -, are sentimentul confuz și sâcâitor că totuși ceva nu este în regulă. Ceva important! La un moment dat, din trecutul ei de urâtă, sosește o scrisoare. Citind-o, își aduce aminte ce este greșit în viața frumoșilor și, brusc, pentru ea distracția se termină.

Din acea clipă, Tally se confruntă cu o alegere dificilă: să facă efortul de a uita tot ce a aflat sau să lupte pentru propria-i viață – pentru că autoritățile nu au de gând să-i ierte pe cei care dețin anumite informații…

„Tinerii vor fi entuziasmați să-și pună întrebări provocatoare despre tehnologia invazivă și societatea obsedată de imagine, precum și despre impasul etic al unui informator devenit aliat… Ingenios!” – Booklist

„Westerfeld a creat cu măiestrie o civilizație vie și complexă.” – School Library Journal

DIN ACEEAȘI SERIE A MAI APĂRUT

URÂȚII
Cartea întâi din seria Urâții
de Scott Westerfeld
Într-o lume a oamenilor extrem de frumoși, cei normali sunt în pericol.

Traducere: Julia Kretsch
Format: 13×20 cm
Apariție: 2012
Preț: 39,90 lei

Reclame

3 păreri la “FRUMOȘII, cartea a doua din seria URÂȚII de Scott Westerfeld. În curând în colecția CORINTEENS a Editurii CORINT JUNIOR !

  1. deci coperta celui de-al doilea volum ma sperie putin, dar totusi trezeste in mine o dorinta ciudata de a cumpara seria, datorita intamplarilorr elatate in cartulie, ma intrebdaca vor publica cele 4 volume ..din cate vazusem la nenea autoru pe site parca patru avea nuh?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s