GELOZIE, volumul 3 din seria ALTFEL DE ÎNGERI de Lili St. Crow

DRAGOSTEA ESTE UN CÂMP DE LUPTĂ

DRU ANDERSON
Întunecată, periculoasă și sexy

În sfârșit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranță, căci a reușit să scape de colții vampirilor și a ajuns la Schola Prima, principala școală unde își are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească și să învețe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha – o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, și dotată cu puteri nebănuite – în Lumea Reală a băieților djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni și trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipsește, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să știe mai mult decât ar trebui. Și tot aici o regăsește și pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face față Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să țină piept atacurilor vampirilor și în același timp să-și lămurească sentimentele pe care le nutrește pentru Graves și Christophe.
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă – dar mai întâi trebuie să afle ce își mai amintește ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuși să și-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce și urmează să fie judecat în fața Consiliului. Iar singura care îi poate salva viața este chiar Dru.

Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiți nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citește dintr-o suflare, și mulți se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar și vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obișnuite…

DIN ACEEAȘI SERIE AU MAI APĂRUT

ALTFEL DE ÎNGERI
Cartea întâi din seria ALTFEL DE ÎNGERI
de Lili St. Crow
Dru Andreson a fost dintotdeauna o „ciudată”, călătorind dintr-un oraș în altul împreună cu tatăl ei pentru a vâna lucrurile care mișună și atacă în noapte. E o viață stranie, dar plăcută – totul însă se schimbă într-un oraș prăpădit și îngropat în zăpadă din Dakota, când un zombie flămând dă buzna în casă spărgând ușa de la bucătărie. Singură, îngrozită și simțindu-se ca prinsă în cursă, Dru va trebui să-și pună mintea la contribuție și să se folosească de toată pregătirea ei pentru a rămâne în viață.

Traducere: Alexandru Mușat
Format: 13×20 cm
Apariție: 2011
Preț: 34,90 lei

TRĂDĂRI
Cartea a doua din seria ALTFEL DE ÎNGERI
de Lili St. Crow
Săraca Dru… Părinții ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (și singurul!), a fost mușcat de un vârcolac. Și tocmai a aflat că sângele care îi circulă prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul și chipeșul ei salvator, o ține ascunsă la o școală secretă pentru djamphiri și vârcolaci adolescenți. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaș îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.

Traducere: Alexandru Mușat
Format: 13×20 cm
Apariție: 2011
Preț: 39,90 lei

Reclame

O părere la “GELOZIE, volumul 3 din seria ALTFEL DE ÎNGERI de Lili St. Crow

  1. Intr-o zi cand imi taram efectiv piicioarele prin real …am iobservat primul sau al doilea volum din aceassta serie ..si vaii cand l-am vazutcat de micut ewra ..l-am privit cuodorinta imensa, ochii mi s-au marit brusc si ma intrebam de ce …nu am avut suma necesara la mine , pentru ca vai ..hainele erau mai importante pentru acel moment…cah…apoi l-am trecut brusc pe lista de asteptare–poate de craciunul viitor-dar hei ..revenind ;la serie myu ..e atat dedragutza, am citit recenzii pe undeva …imi place sa stii, ioar volumul trei va face fericiti o multime de labutze de pisicutze, ce probabil ca vor toarce de placere …eu una sigur as face-o …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s