Nu rata ediția de chioșc Fetele Gallagher: Doar cei buni spionează de tineri de Ally Carter

DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI, volumul 4 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER – din 2 octombrie împreună cu revista Bravo Girl

Cammie este în vacanță de iarnă la Londra, împreună cu Bex și părinții ei, în permanență păzită, și nu se duce nicăieri fără să fie urmărită. Dar profesorul ei de Operațiuni sub Acoperire – acuzat de trădare și devenit unul dintre cei mai căutați oamenii de pe Pământ – reușește să înșele vigilența celor care o supraveghează pe Cammie și vorbește cu ea, cerându-i să „urmeze porumbeii”, iar pe urmă sare de pe Podul Turnului în Tamisa. Cammie nu înțelege de ce profesorul ei cel sexy de odinioară pare că și-a pierdut mințile, și mai ales de ce după întâlnirea cu el este luată la întrebări de agenții MI6. Grozavă vacanță, nu?
Apoi Cammie se întoarce la școală, pentru a descoperi că și securitatea colegiului a suferit mari modificări, și că toate pasajele ei secrete sunt acum blocate, iar școala cea iubită pare mai degrabă o închisoare. Acum lumea lui Cammiee întoarsă cu susul în jos și ea nu mai știe în cine să aibă încredere – prietene, profesori, colege. Iar pe măsură ce timpul se scurge și pericolul crește. Cammie devine sigură de un singur lucru – nu poate să stea cu brațele încrucișate și să aștepte să fie salvată de ceilalți. Trebuie să afle motivul pentru care Cercul (un grup terorist malefic, atât de secret încât prea puțini știu despre existența lui) continuă să fie pe urmele ei, și trebuie să afle cât mai repede. Iar când Zach începe să-și facă apariția din ce în ce mai des, în locuri și situații total neașteptate, Cammie își dă seama că are într-adevăr nevoie urgentă de răspunsuri.
Căci, de data asta, miza n-o mai reprezintă doar inima ei, ci și libertatea, prietenele și familia sa.

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 240 pagini, preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 2 octombrie)

Reclame

O părere la “Nu rata ediția de chioșc Fetele Gallagher: Doar cei buni spionează de tineri de Ally Carter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s