MAGIE DE DOI BANI. Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong

FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ȘI DE SUPRANATURALE

După cum probabil mulți dintre voi știu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ținându-ne cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.

Pentru Paige, o tânără și încă neexperimentată vrăjitoare, nu este ușor să o călăuzească pe micuța Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de inițiere spre maturitate și să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă și-a pierdut nu de mult mama – adeptă a magiei negre -, și se anunță a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, dorește custodia lui Savannah. În acțiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar și avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenții și atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănțuie pe pământ!
Personaje bine conturate, răsturnări de situații, umor, mister, romance și multă acțiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong știe atât de bine să-i apropie de lumea reală.
Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic și fără o implicare în acțiunea cărții, deci prezentul volum poate fi citit independent.

Cartea are 480 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă. Prețul de listă este 39,90 lei, iar la precomandă beneficiați de 25% reducere și transport gratuit.

Reclame

2 păreri la “MAGIE DE DOI BANI. Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s