Nu rata ediția de chioșc Academia Vampirilor: Inițierea de Richelle Mead + Ultimele zile de promoții din Septembrie pe libris.ro !

Inițierea, volumul 2 din seria ACADEMIA VAMPIRILOR de RICHELLE MEAD – din 25 septembrie împreună cu revista Bravo

Lissa Dragomir este o prințesă moroi, cu un rarisim dar de a stăpâni magia spiritului. Ea trebuie apărată în orice moment de strigoi (morții vii), cei mai fioroși vampiri. Puternicul amestec de sânge omenesc și vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai bună prietenă a Lissei, o face să fie dhampir. Rose și-a dedicat viața unei misiuni mai mult decât primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care și-au jurat s-o facă asemeni lor.
Un atac inopinat al strigoilor pune pe jar Academia Sf. Vladimir, care își trimite în grabă elevii într-o vacanță obligatorie la schi. Dar peisajul mirific de iarnă și stațiunea elegantă din Idaho nu oferă decât un iluzoriu sentiment de siguranță. Cum trei dintre elevi fug din cantonament pentru a-i ataca la rândul lor pe oribilii strigoi, Rose și Christian își unesc eforturile pentru a le sări în ajutor. Numai ca eroismul are prețul lui…

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 384 pagini, preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 25 septembrie 2012)

Libris.ro

Au mai rămas 6 zile pentru
PROMOȚIILE LUNII

4 păreri la “Nu rata ediția de chioșc Academia Vampirilor: Inițierea de Richelle Mead + Ultimele zile de promoții din Septembrie pe libris.ro !

  1. mYU ESTE O SERIE PE CARE O IUBESC MULT MULT DE TOT ..AM SARIT IN SUS DE BUCURIE CAND AM VAZUT-O INTAIA OARA LA CHIOSC A FOST DRAGOSTE LA PRIMA SUMA DE 11 LEI ,,,dar pot spune fara prea mare greutate ca o iubesc si ca a meritat , desigur de citit va fi undeva prin arna, dupa ce scap de avalansa de carti ce trebuiesc citite la literatura universala …oricum myuu… tu ti-ai cumparat-o?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s