Nu rata ediția de chioșc Academia Vampirilor: Academia Vampirilor de Richelle Mead + Transport gratuit și Superpromoții la libris.ro !

Academia Vampirilor, volumul 1 din seria ACADEMIA VAMPIRILOR de RICHELLE MEAD – din 11 septembrie împreună cu revista Bravo

Academia Sf. Vladimir nu este o școală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii și muritori) sunt educați în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenați să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morți vii), cei mai înspăimântători și mai periculoși vampiri.
Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregătește să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prințesa moroi Lissa Dragomir. Anternamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur și epuizant, iar, pe lângă intrigile și comploturile din Academie, situația ei se complică din cauza unei idile tăinuite și interzise.
Având o legătură psihică ieșită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă față amenințărilor…

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 383 pagini, preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 11 septembrie 2012)

Libris.ro

Transport gratuit la ORICE comandă ORIUNDE în țară
Promoție valabilă 48 de ore

SUPER Promoțiile Libris
Promoție valabilă în perioada 11.09.2012 – 18.09.2012

Reclame

2 păreri la “Nu rata ediția de chioșc Academia Vampirilor: Academia Vampirilor de Richelle Mead + Transport gratuit și Superpromoții la libris.ro !

  1. Am luat-p, am luat-o, am luat-o..yeiii,,,,mda cam asa am fosteu ieri pe la ora 11 dupa ameaza…:) genial, o iubesc e atat de micuta si draguta ..ma refer la marime nu la continut…cred ca or inceput sa imi placa editile de chiosc mai mut decat cele normale, fara sa pun la socoteala cel cartonate ..oricum egeniala …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s