Nu rata ediția de chioșc Fetele Gallagher: Pe cuvânt de spioană de Ally Carter + Promoțiile lunii septembrie !

PE CUVÂNT DE SPIOANĂ, volumul 2 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER – din 4 septembrie împreună cu revista Bravo Girl

După ce l-a urmărit (aplicând cele mai bune metode de operațiuni sub acoperire), l-a cucerit și apoi a trebuit să renunțe la primul ei prieten, Josh, tot ce-și dorește acum Cammie este un semestru liniștit, fără băieți. (De altfel, cam așa sună și promisiunea făcută în fața unui detector de minciuni într-un buncăr subteran secret al CIA!) Dar asta e mai ușor de spus, decât de făcut când ești elevă la cea mai bună școală din lume pentru spioane. Colegiul Gallagher pentru tinere excepționale.
Și deși Cammie are un I.Q. de geniu, tot mai există unele lucruri pe care nu le știe. De pildă: oare fostul ei prieten o să-și aducă vreodată aminte de existența ei? Cât de mult va trebui ea să plătească pentru ceea ce a făcut în semestrul trecut? Și, cea mai importantă întrebare dintre toate: de ce se poartă mama ei atât de ciudat?
În ciudat celor mai bune intenții ale lui Cammie de a fi o elevă normală, se pare că pericolul o însoțește mereu. După ce este învinuită pentru o breșă de securitate care pune în primejdie statutul ultrasecret al școlii, Cammie și prietenele ei află că școala lor urmează să găzduiască niște musafiri misterioși – nume de cod: Blackthrone.
Și, în curând, fetele se strecoară prin pereți și coridoare secrete, montează microfoane și dispozitive de urmărire și iau amprente pentru a afla adevărul despre Blackthrone și pentru a o disculpa pe Cammie. Chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta țintele sunt mai dificile (și mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie – și iubita ei școală – mai uriașă ca niciodată.

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 224 pagini, preț: 10, 99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 4 septermbrie 2012)

Libris.ro

Promoțiile lunii septembrie

Reclame

3 păreri la “Nu rata ediția de chioșc Fetele Gallagher: Pe cuvânt de spioană de Ally Carter + Promoțiile lunii septembrie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s