Nu rata ediția de chioșc Jurnalele lui Stefan: Constrângerea bazat pe romanele lui L.J. Smith

Volumul 6: CONSTRÂNGEREA – din 28 august împreună cu revista BRAVO

Stefan și Damon credeau că știu ce înseamnă răul. Însă nimic nu se compară cu Samuel, nemilosul vampir pornit să răzbune moartea lui Katherine prin nimicirea fraților Salvatore. Străduindu-se să-și revină de pe urma ultimului atac al acestui dușman care nu cunoaște mila, Stefan și Damon primesc ajutor de la cine s-ar fi așteptat cel mai puțin – lady Alice și vrăjitorii ei. Împreună, ei descoperă că planul lui Samuel este cu mult mai sinistru decât și-ar fi putut imagina vreodată. Unica lor speranță este să-l oprească înainte ca el să dobândească puterea de a controla oameni, vampiri și vrăjitori, deopotrivă. Dacă dau greș, nu numai Stefan și Damon, ci și toți locuitorii Londrei vor cădea victime puterii exercitate de Samuel. Ceea ce ar însemna un adevărat dezastru!

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 256 pagini, preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO începând din 28 august 2012)

Reclame

4 păreri la “Nu rata ediția de chioșc Jurnalele lui Stefan: Constrângerea bazat pe romanele lui L.J. Smith

  1. Am cartile , insa ceva ceva imi spune ca le am fara rost..nu am gasit inca acel imbold care sa ma facasa vreau sa o citesc , plus ca sunt cam slaba de ingeri si prefer sa ma tin departe, dar nu inainte sa citesc academia vampirilor pe asta o vreau si apoi ma domolesc …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s