NU RATA EDIȚIA DE CHIOȘC ASHLEYS: GLOSS, GLAMOUR ȘI O JUNGLĂ DE INTRIGI DE MELISSA DE LA CRUZ + MICUȚA ENGLEZOAICĂ DE CATHERINE SANDERSON + 50% REDUCERE LA 50 DE TITLURI PE LIBRIS.RO

Volumul 4: GLOSS, GLAMOUR ȘI O JUNGLĂ DE INTRIGI – din 24 iulie împreună cu revista BRAVO GIRL

Planul lui Lauren Page era simplu: să treacă printr-o transformare spectaculoasă, să intre în gașca Ashleys și apoi să o distrugă complet din interior.
Singura problemă este că, ajunsă acum una dintre „reginele” clasei a șaptea, Lauren nu mai este atât de sigură că vrea să-și ducă planul la îndeplinire – mai ales pentru că Sadie, care-i fusese cândva cea mai bună prietenă, și-a făcut și ea un plan să răstoarne supremația celor trei Ashley.
Acum, obiectivul lui Lauren s-a schimbat: trebuie să salveze gașca Ashleys! Însă cum Ashley și-a luat ca prieten un băiat oarecare și fără un sfanț, Lili nu mai vrea să audă de machiaj și haine la modă, iar A.A. nu mai crede în loialitatea lui Ashley, se mai poate face oare ceva? Sau gașca Ashleys se va destrăma cu adevărat?

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 256 pagini, preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 24 iulie 2012)

Libris.ro

50% REDUCERE LA 50 DE TITLURI
Promoție valabilă în perioada: 24.07.2012 – 31.07.2012

Reclame

O părere la “NU RATA EDIȚIA DE CHIOȘC ASHLEYS: GLOSS, GLAMOUR ȘI O JUNGLĂ DE INTRIGI DE MELISSA DE LA CRUZ + MICUȚA ENGLEZOAICĂ DE CATHERINE SANDERSON + 50% REDUCERE LA 50 DE TITLURI PE LIBRIS.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s