NU RATA EDIȚIA DE CHIOȘC ASHLEYS: ANIVERSARE CU NĂBĂDĂI DE MELISSA DE LA CRUZ + 15% REDUCERE LA 125.000 DE TITLURI ÎN LIMBA ENGLEZĂ PE LIBRIS.RO

Volumul 3: ANIVERSARE CU NĂBĂDĂI – din 10 iulie împreună cu revista BRAVO GIRL

Ashley Spencer consideră că ziua ei este cel mai important eveniment după… în fine, OK, e pur și simplu cel mai important eveniment, și punct!
De aceea, când lista invitaților este întocmită, rezultatul este un adevărat Who’s Who al celor mai cool adolescenți din San Francisco. Iar pentru cei care nu știu dacă se află sau nu printre preferați, petrecerea aceasta în mod sigur va trasa hotarele indiferenței cu tușul cel mai clar și de neșters.
Ashley vrea să arate că există un motiv pentru care ea s-a aflat în vârful piramidei sociale întreaga ei viață și nu are de gând să se lase detronată de un clasament apărut pe un website jalnic. În același timp, i-ar plăcea să rezolve și problema pierderii iubitului. Oare i se vor împlini toate dorințele de ziua ei? Sau mai degrabă, fiind petrecerea ei, va putea face și-o nebunie, dacă așa are ea chef?

Cartea are formatul 10,5×17,5 cm, 256 pagini, preț: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO GIRL începând din 10 iulie 2012)

Libris.ro

15% REDUCERE
LA 125.000 DE TITLURI ÎN LIMBA ENGLEZĂ
Promoție valabilă în perioada: 10.07.2012 – 17.07.2012

Reclame

O părere la “NU RATA EDIȚIA DE CHIOȘC ASHLEYS: ANIVERSARE CU NĂBĂDĂI DE MELISSA DE LA CRUZ + 15% REDUCERE LA 125.000 DE TITLURI ÎN LIMBA ENGLEZĂ PE LIBRIS.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s