SERIE DE WEEKEND #7: AMURG DE STEPHENIE MEYER

AMURG #1: AMURG

Isabella Swan nu are parte de prea multă distracție de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orășel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgostește de chipeșul și misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun că ar fi… vampir, viața ei ia o întorsătură total neașteptată!
Edward este la rândul lui atras de Bella, dar și de mirosul sângelui ei, așa că fiecare apropiere de iubita lui e în același timp o plăcere și un chin teribil – dacă Edward își pierde capul pentru o clipă, Bella își pierde viața…

AMURG #2: LUNĂ NOUĂ

Pentru Bella Swan un singr lucru este mai important decât însăși viața ei: Edward Cullen.
Dar a fi îndrăgostită de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea să-și imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relația lor cutezătoare îi pune în pericol pe toți cei dragi lor și își dau seama că necazurile abia acum încep…
Toți cititorii cuceriți de bestsellerul lui Stephenie Meyer Amurg sunt dornici să afle cum se va desfășura în continuare povestea celor doi neobișnuiți îndrăgostiți.
Și nu vor fi cu siguranță dezamăgiți. În Lună Nouă, lui Stephenie Meyer îi reușește din nou o irezistibilă combinație dintre dragoste și suspans într-o palpitantă poveste cu vampiri și nu numai.

AMURG #3: ECLIPSA

Eclipsa este a treia carte din seria „Amurg” în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan și a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită.
Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen, dar primejdia în care se află Bella, amenințată de Victoria și de vampirii nou-născuți creați de aceasta, îi apropie pe Edward și pe Jack și duce chiar la o alianță între vampiri și vârcolaci. Bella suferă neputând răspunde dragostei lui Jack, dar trebuie să-și urmeze pasiunea – să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi prețul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită.

AMURG #4: ZORI DE ZI

A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie, cât și coșmar, împletite într-o realitate extrem de periculoasă. Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen și pe de altă parte legătura strânsă dintre ea și vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndure un an plin de tentații tumultuoase, pierderi și lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit.
Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viață simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi.
Alegerea ei a declanșat însă și o serie de evenimente neașteptate ce vor avea, probabil, consecințe inimaginabile. Iar viața Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.
Mult așteptatul final al seriei „Amurg”, Zori de zi, ne dezvăluie în sfârșit secretele și misterele din această poveste uimitoare care a încântat milioane de oameni.

SERIE PUBLICATĂ LA EDITURA RAO

Reclame

O părere la “SERIE DE WEEKEND #7: AMURG DE STEPHENIE MEYER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s