SURPRIZELE DE MIERCURI: O NOUĂ SERIE MULT-AȘTEPTATĂ, UN THRILLER ROMANTIC ÎNTR-O LUME DISTOPICĂ ȘI SURPRINZĂTOARE – LEGEND, DE MARIE LU

ADEVĂRUL VA DEVENI LEGENDĂ…

VARIANTA USA

VARIANTA UK

Coasta acoperită de ape a fostului oraș Los Angeles. Două națiuni care se războiesc – Republica și Coloniile.

Născută într-o familie de elită, într-unul dintre cele mai bogate districte ale Republicii, June e un copil-minune de cincisprezece ani. Ascultătoare, pasionată și dedicată țării ei, o așteaptă o carieră de succes în rândurile armatei Republicii.
Născut în mahalalele unui sector al Republicii, Day este cel mai căutat infractor din țară, deși are doar cincisprezece ani. Însă motivele lui s-ar putea să nu fie atât de rele pe cât par.
Venind din lumi diferite, June și Day nu au niciun motiv să se întâlnească – asta până când fratele lui June este omorât, iar Day devine principalul suspect. Angrenați într-un joc de-a șoarecele și pisica, Day încearcă să asigure supraviețuirea familiei sale, iar June vrea să răzbune moartea fratelui ei. Însă, în mod cu totul neașteptat, cei doi descoperă adevărul despre împrejurările întâlnirii lor, dar și măsurile sinistre pe care țara lor e dispusă să le ia pentru a-și păstra secretele.

Cu acțiune non-stop, suspans și romance, fascinantul roman al lui Marie Lu le va aduce cititorilor momente pline de emoție, o lectură pasionantă și trăiri de intensitate maximă!

Un thriller fascinant, plasat într-un Los Angeles distopic… O aventură aproape cinematografică, ai cărei eroi sunt fermecători și convingători. – Kirkus Reviews

Legend își merită cu prisosință toate laudele. – The New York Times Book Review

Debutul lui Lu este uluitor. – Publisher’s Weekly

Romanul distopic al lui Lu este o „Legendă” în devenire. – USA Today

MARIE LU s-a născut lângă Shanghai, dar s-a stabilit în statul american Texas și și-a făcut studiile la University of Southern California. A lucrat ca art director la o companie producătoare de jocuri video, iar Legend este primul ei roman, inspirat din filmul Mizerabilii. Prodigy, următoarea carte a seriei va apărea la începutul anului 2013.

Reclame

3 păreri la “SURPRIZELE DE MIERCURI: O NOUĂ SERIE MULT-AȘTEPTATĂ, UN THRILLER ROMANTIC ÎNTR-O LUME DISTOPICĂ ȘI SURPRINZĂTOARE – LEGEND, DE MARIE LU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s