SERIE DE WEEKEND #6: SÂNGE ALBASTRU DE MELISSA DE LA CRUZ

SÂNGE ALBASTRU #1: SÂNGE ALBASTRU

În mijlocul familiilor din elita newyorkeză se ascunde o societate secretă de americani celebri ai căror strămoși au ajuns în Lumea Nouă călătorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici și bogați – și, în realitate, nu sunt ființe umane. Sunt cei cu Sânge Albastru, un străvechi grup de vampiri. Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodată la Duchesne, o școală particulară de prestigiu din New York. Preferă să poarte haine lălâi și vintage în locul toaletelor de la Prada și perlelor afișate de colegele ei; în plus, locuiește împreună cu bunica sa, o persoană retrasă, într-o vilă în care mai răzbate încă fastul vremurilor de odinioară. Schuyler este o singuratică… și este fericită așa. Dar când împlinește cincisprezece ani, viața i se schimbă dramatic. Își descoperă un întreg mozaic de vene albastre pe brațe și începe să aibă pofte nebănuite… de a devora carne crudă.
Pe de altă parte, moartea misterioasă a unei colege de la Duchesne îi bântuie gândurile. Și ce este și mai ciudat, Jack Force, cel mai popular băiat din școală, dintr-odată pare a fi interesat de ea. Schuyler vrea să afle ce secrete ascund cei cu Sânge Albastru. Dar nu cumva pericolul o pândește și pe ea?

SÂNGE ALBASTRU #2: BAL MASCAT

Schuyler Van Alen dorește o explicație legată de misterioasele morți care au avut loc în rândurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătorește în Italia cu speranța de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogați, puternici și neumani – o gală a celor cu sânge albastru. Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de șireata Mimi Force. O revelație, ascunsă în spatele măștilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna. Plin de glamour, suspans și folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru își va lăsa cititorii însetați să afle mai mult.

SÂNGE ALBASTRU #3: REVELAȚII

Moștenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adâncește, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub același acoperiș cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, și cu Jack Force, dragostea sa interzisă.
Dar când străvechea temniță a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare și bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie și pasiune, între dragoste și libertate.
Romantism, glamour, credințe vampirești, toate se împletesc în mult așteptatul volum al treilea din saga Sânge Albastru a Melissei de la Cruz.

SERIE PUBLICATĂ LA EDITURA LEDA

Anunțuri

2 păreri la “SERIE DE WEEKEND #6: SÂNGE ALBASTRU DE MELISSA DE LA CRUZ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s