MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR PARTEA a 4-a: SECRETUL LUI SPENCER

MICUȚELE MINCINOASE CONTINUĂ SĂ SE AVENTUREZE PE NISIPURI MIȘCĂTOARE… ACUM, ÎN COLIMATOR, SPENCER!


Degeaba speră micuțele mincinoase că pot trece neobservate.
Urmează Spencer…
Își dă întâlnire cu un tip despre care află… câteva lucruri stupefiante! Cum și Melissa este înșelată în așteptările ei, îi propune lui Spencer să se răzbune împreună pe el. Dar, desigur, aventura celor două surori nu poate să aibă un final cu adevărat fericit.
Iar aici intervine rolul meu: să aflu toată poveste și s-o dau în vileag…

*

Un sincer la mulți ani!
Acum, că am terminat cu vizitarea obiectivelor turistice, bucuria mea de sărbători e întreagă. Măi, măi, dar tare ocupate au mai fost micile noastre mincinoase! Hanna a fost exclusă din tabăra de instrucție. Emily a mituit un polițist. Aria s-a măritat – cu un ecoterorist, nici mai mult, nici mai puțin. Iar Spencer – ei bine, hai să zicem că știe exact cum se face ca să-i pompezi unui tip sângele în… ăăă…
Sărmana Spence! Ceea ce-și dorește ea cel mai mult pe lume e o familie care să n-o urască. O soră care s-o ajute să-și găsească un iubit și să n-o mai înjunghie pe la spate. Părinți care să-i asculte problemele și să-i fie întotdeauna alături. Dar Spencer nu știe că au cu toții un motiv să o trateze ca pe-o străină. Familia ei fără cusur nu e nici pe departe așa cum pare. Familia Hastings are niște secrete terrrribile. Și cine altcineva să i le dezvăluie lui Spencer, dacă nu moi?
Dar, oricât de incitante au fost aceste scurte călătorii de sărbători, pentru mine distracția de-abia începe. Planurile mele mărețe vor face ca indiscreta Mona să pară mai amatoare decât Aria, cu tot cu sutienele pe care și le tricotează singură. Mulțumită mie, Hanna e pe cale să ajungă atât de jos în lanțul trofic, încât nu va fi niciodată în stare să se mai ridice la suprafață. Viața amoroasă a Ariei va fi și mai răvășită. Emily îi va frânge inima mamei sale în milioane de bucățele. Spencer își va distruge familia, o dată pentru totdeauna. Și, cât de curând, Ali nu va mai fi singura fată din Rosewood care a murit în condiții tragice și mult prea tânără. Vi se pare o cruzime? Ce să vă spun? Nemernicele astea mi-au distrus viața. Iar eu cred în zicala „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Sau, în cazul meu, „viața lor pentru viața mea”.
Așadar, cine sunt eu? Veți afla foarte curând. Însă până atunci, sunt umbra de la fereastră, șoapta purtată de vânt, senzația iritantă că stă cineva la pândă, că așteaptă. Spencer și prietenele ei pot hotărî să fie cuminți în anul care urmează, dar eu voi fi alături de ele, să le ajut să rămână la fel de pline de păcate ca până acum.
Puneți-vă centurile de siguranță, domnișoarelor! Dacă am și eu un cuvânt de spus în toată treaba asta, atunci acesta va fi ultimul Ajun de An Nou din viața voastră.

A.

Reclame

O părere la “MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR PARTEA a 4-a: SECRETUL LUI SPENCER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s