SURPRIZELE DE MIERCURI: O NOUĂ SERIE DEVENITĂ BESTSELLER INTERNAȚIONAL – FEVER DE KAREN MARIE MONING – ÎN CURÂND LA EDITURA LEDA

O COMBINAȚIE IREZISTIBILĂ DE MITOLOGIE CELTICĂ, PERICOLE ÎNTUNECATE ȘI PERSONAJE SEDUCĂTOARE

„Filozofia mea este destul de simplă – o zi în care nu încearcă nimeni să mă omoare este una bună. În ultima vreme, nu prea am avut parte de zile bune.”
Protagonista seriei Fever este MacKayla Lane, o fată aparent banală, de douăzeci și ceva de ani, care trăiește într-un orășel din SUA. Când sora ei este ucisă cu brutalitate în timp ce se afla la studii în Irlanda, MacKayla pornește spre Dublin, pentru a da de urmele criminalului. Dar, odată sosită în capitala Irlandei, își dă repede seama că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par, dar și că ea este cu totul altfel decât își imaginase. Într-o lume plină de vampiri, secrete străvechi și alte ființe supranaturale, ale căror intenții nu sunt întotdeauna nobile, MacKayla trebuie nu doar să-și dea seama cine îi este dușman și cine, prieten, ci și să-și accepte propriul destin.

Karen Marie Moning este autoarea a 12 romane aflate în topul bestsellerurilor New York Times, incluzând cărțile din seriile Fever și Highlander. Romanele ei au fost traduse în peste 21 de limbi.
Karen Marie Moning și-a început cariera de scriitoare cu seria paranormal romance Highlander, a cărei acțiune se petrece în Scoția. Pe parcurs, a devenit din ce în ce mai fascinată de mitologia celtică și în special de legendele referitoare la Fae, așa că în sera Fever a abordat genul urban fantasy. Astfel, a avut ocazia de a se concentra asupra Tuatha Dé Danann – o rasă străveche de ființe nemuritoare, care trăiesc în secret printre oameni de milenii.

Ca urmare a popularității seriei, compania DreamWorks a cumpărat drepturile de ecranizare pentru toate cele cinci cărți: Darkfever, Bloodfever, Faefever, Dreamfever, Shadowfever.

Reclame

2 păreri la “SURPRIZELE DE MIERCURI: O NOUĂ SERIE DEVENITĂ BESTSELLER INTERNAȚIONAL – FEVER DE KAREN MARIE MONING – ÎN CURÂND LA EDITURA LEDA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s