IN MY MAILBOX #4

Hei! Am întârziat puțin cu prezentarea cărților primite sau câștigate în luna mai, dar iată-le! Aș vrea să mulțumesc librăriei online Libris pentru minunatul volum Pe jumătate moartă a cărui recenzie va fi postată în curând pe blog. Sper să o citiți cu plăcere 🙂

ღ, Jacqline!

Evernight de Claudia Grey

La Academia Evernight, o școală misterioasă, cu tradiție de sute de ani, adăpostită într-o clădire gotică, elevii sunt ciudat de perfecți: atrăgători, deștepți, dar și… primejdioși.
Din prima clipă, Bianca realizează că locul ei nu este aici.
Iar când îl întâlnește pe frumosul și singuraticul Lucas, acesta o previne să aibă grijă de ea și să se ferească de toți ceilalți… deși, în final, chiar și el poate deveni un pericol când secrete întunecate amenință să-i despartă.
Legătura dintre cei doi este însă mult prea puternică. Bianca este gata să riște orice pentru a fi împreună cu Lucas, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la lucrurile în care crezuse până atunci.

Pe jumătate moartă. Madison Avery – vol. 1 de Kim Harrison

Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine știe ce motiv, ea a fost ținta unui spintecător al întunericului – da, genul acela de spintecător – decis să scape de ea, cu trup și suflet. Dar, înainte ca spintecătorul să-și încheie treaba, Madison a reușit să-i ia amuleta ciudată și strălucitoare și să scape.
Acum, e captivă pe Pământ – moartă, dar nu dispărută. Cumva, amuleta îi oferă iluzia unui corp, permițându-i să trăiască la limita dintre viață și moarte, undeva între acum și ceea ce urmează. Nu știe de ce, spintecătorul întunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gând să stea cu mâinile în sân și să lase soarta să-și urmeze cursul.
Cu puțină ingeniozitate și cu ajutorul unui spintecător al luminii (unul dintre tipii buni! poate…), dar și al băiatului de care e îndrăgostită, precum și al (o,da!) îngerului ei păzitor, Madison e gata să-și ia destinul în propriile mâini o dată pentru totdeauna, înainte ca aceasta să o controleze pe ea. Asta dacă ea crede în asemenea lucruri.

Moartă și înviată. Madison Avery – vol. 2 de Kim Harrison

Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua școală la care învață au murit odată cu ea. A reușit totuși să-și păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor și, ah, da, i-a grăbit sfârșitul spintecătorului care o omorâse. În condițiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuță. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet țicnită.
Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului și se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorții. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăște că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliați neașteptați, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.
Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilități înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison își dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o așteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenție divină majoră.

Voi ce ați mai adăugat în bibliotecă?

Anunțuri

5 păreri la “IN MY MAILBOX #4

 1. Dragute cartile de care ai facut rost 😀 Am si eu Moarta si Inviata dar trebuie sa fac rost de primul volum 😀 Evernight sunt curioasa cum e.
  Eu am facut rost de Fantomele ne stiu toate secretele, Secretul Hannei, Ochiul de jad, Spulbera-ma si altele 😀 Nici eu nu am mai apucat sa updatez aceasta rubrica 😦 Sper sa o fac in curand 😀

  • Sa le citesti cu placere 🙂
   Trebuie sa faci rost de primul vol. din seria Madison Avery pentru ca este superb 😀
   Dupa ce-l voi termina, probabil ca ma voi apuca de Fantomele ne stiu toate secretele. Sunt f curioasa in privinta acestei carti, pentru ca parerile celor care au citit-o sunt impartite…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s