DESPĂRȚIREA, CARTEA A PATRA DIN SERIA CERCUL SECRET, CREATĂ DE L.J. SMITH ȘI SCRISĂ DE AUBREY CLARK. ÎN CURÂND LA CORINTEENS!

ȚINE-ȚI DUȘMANII APROAPE…

Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake simte că este o persoană obișnuită. Este fericită alături de sufletul ei pereche, Adam, și își face noi prieteni. Dar, având în vedere sabatul secret din care face parte și incredibila ei putere interioară, Cassie are de fapt o viață ieșită din comun. În timpul Festivalului Primăverii, o întâmplare tragică îi obligă pe membrii Cercului să facă față unei situații disperate, pentru care nu au fost deloc pregătiți.
Cercul secret este vânat de un dușman necunoscut – și oricine poate fi următoarea victimă. Pe măsură ce se străduiesc cu toții să se apere, iau naștere alianțe, iar relațiile dintre ei sunt puse la încercare. Niciunul nu știe în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă. Și, mai ales, nimeni nu este cine pare a fi – oare membrii Cercului sunt destul de înțelepți încât să vadă dincolo de aparențe sau se vor lăsa înșelați și dezbinați?
O să reușească oare Cassie să-și salveze prietenii… și pe sine însuși?
Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?

Tineri atrăgători, dar și inocenți, dragoste, aventuri… toate vor fi pe placul cititorilor. Personajul principal, Cassie, este fermecător și realist, iar scenele pline de suspans te fac să aștepți cu nerăbdare continuarea. – VOYA

Reclame

O părere la “DESPĂRȚIREA, CARTEA A PATRA DIN SERIA CERCUL SECRET, CREATĂ DE L.J. SMITH ȘI SCRISĂ DE AUBREY CLARK. ÎN CURÂND LA CORINTEENS!

  1. nu prea mi-au placut primele trei volume…si daca e cartea a patra de ce scrie pe primele trei ca este o trilogie? Am observat ca stilul autoarei este de a creea mai multe „seturi”, dar totusi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s