NU RATA EDIȚIA DE CHIOȘC MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR: SECRETUL ARIEI DE SARA SHEPARD

MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR Partea a 3-a: SECRETUL ARIEI – ediție de buzunar distribuită pe data de 5 iunie cu revista Bravo

Vai de mine, lei, tigri și pantere argintii! Felinele lui Biedermeister și Bitschi nu erau singurele creaturi periculoase care fugeau prin Atlantic City. Aria crede că martori la căsătoria ei au fost doar sosiile unor celebrități și o funcționară morocănoasă de la tribunal, dar eu am urmărit toată povestea îndeaproape. Și, spre deosebire de statul New Jersey, nu am de gând să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic – mai ales că am aflat atâââtea lucruri despre nefericita pereche.
De exemplu… chiar dacă Hallbjorn știe să detoneze un exploziv, Aria este cea care apasă pe butonul autodistrugerii. Și zboară-n aer tot ce are legătură cu ea: cariera lui Ezra; mariajul părinților ei; propriile ei relații. Și deși s-a ars cu atâta ușurință, Aria continuă să se joace cu focul – se îndrăgostește și-și părăsește iubitul mai iute decât si spune „Da”. Îmi și imaginez cu cine va avea următoarea relație – încă un artist, încă un băiat tipic de la Rosewood Day – și cum se va termina. Asta, desigur, dacă nu-i pun eu capăt în locul ei.
Ăsta-i necazul cu fetele cu mofturi de artiste. Tratează viața ca pe-o pânză goală, pictând mereu ceva nou peste pașii lor incorecți și neînvățând niciodată din greșeli. Fiecare bărbat nou și fiecare alt oraș nu sunt decât ocazii de a încerca să fie o altă persoană. Dar să te muți în Islanda nu însemană că refaci o familie destrămată; să vopsești o rochie retro în culoarea lămâii verzi nu o transformă într-o ținută fabuloasă pentru balul de absolvire; și nimic – absolut nimic! – nu le absolvă pe Aria și prietenele ei de ceea ce au făcut.
Luna de miere s-a terminat, Aria. Realitatea își va scoate colții.
Format: 10,5×17,5 cm, 176 pagini
Preț: 10,99 lei
Editura: Leda

Reclame

O părere la “NU RATA EDIȚIA DE CHIOȘC MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR: SECRETUL ARIEI DE SARA SHEPARD

  1. Din pacate atunci cand a aparut inca nu citisem Micutele mincinoase si am crezut ca nu imi vor placea si nu am cumparat aceasta carte, acum am realizat ca sunt chiar bune si imi pare rau. Am incercat sa fac rost de ea, dar nu am mai gasit-o:(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s