MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR PARTEA a 3-a: SECRETUL ARIEI

MICUȚELE MINCINOASE FAC GREȘEALĂ DUPĂ GREȘEALĂ… DE DATA ASTA, ÎN CENTRUL ATENȚIEI ESTE ARIA!

Nicio taină nu e suficient de bine păzită când e vorba de micuțele mincinoase, oricât s-ar strădui ele. E rândul Ariei…
Excursia plănuită de tatăl său se dovedește a fi un fiasco, așa că se întoarce singură acasă. Temerile ei că se va plictisi nu se confirmă, pentru că are parte de o vizită-surpriză care-i va reaprinde vechea pasiune pentru… Islanda. Deși lucrurile nu se sfârșesc tocmai bine, Aria e convinsă că n-o să afle nimeni nimic despre aventura ei. Noroc cu mine, că am stat cu ochii pe ea…

*

CRĂCIUN CU MĂRITIȘ

Vai de mine, lei, tigri și pantere argintii! Felinele lui Beidermeister și Bitschi nu erau singurele creaturi periculoase care fugeau prin Atlantic City. Aria crede că martori la căsătoria ei au fost doar sosiile unor celebrități și o funcționară morocănoasă de la tribunal, dar eu am urmărit toată povestea îndeaproape. Și, spre deosebire de statul New Jersey, nu am de gând să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic – mai ales că am aflat atâââtea lucruri despre nefericita pereche.
De exemplu… chiar dacă Hallbjon știe să detoneze un exploziv, Aria estea cea care apasă pe butonul autodistrugerii. Și zboară-n aer tot ce are legătură cu ea: cariera lui Ezra; mariajul părinților ei; propriile ei relații. Și deși s-a ars cu atâta ușurință, Aria continuă să se joace cu focul – se îndrăgostește și-și părăsește iubitul mai iute decât ai spune „Da”. Îmi și imaginez cu cine va avea următoarea relație – încă un artist, încă un băiat tipic de la Rosewood Day – și cum se va termina. Asta, desigur, dacă nu-i pun eu capăt în locul ei.
Ăsta-i necazul cu fetele cu mofturi de artiste. Tratează viața ca pe-o pânză goală, pictând mereu ceva nou peste pașii lor incorecți și neînvățând niciodată din greșeli. Fiecare bărbat nou și fiecare alt oraș nu sunt decât ocazii de a încerca să fie o altă persoană. Dar să te muți în Islanda nu înseamnă că refaci o familie destrămată; să vopsești o rochie retro în culoarea lămâii verzi nu o transformă într-o ținută fabuloasă pentru balul de absolvire; și nimic – absolut nimic! – nu le absolvă pe Aria și prietenele ei de ceea ce au făcut.
Luna de miere s-a terminat, Aria. Realitatea își va scoate colții.
Asta trebuie să afle și Spencer. Ea încă mai speră că poate s-o ia de la început cu familia ei destrămată. Dar nu vă faceți griji, drăguțele mele. Spencer e pe cale să afle că nu toată lumea merită – și nici nu are parte – de un An Nou fericit…

A.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s