SERIE DE WEEKEND #3: CASA NOPȚII DE P.C. CAST, KRISTIN CAST

CASA NOPȚII #1: SEMNUL

Zoey Redbird este o adolescentă de șaisprezece ani, a cărei viață o ia complet razna în momentul în care primește Semnul Nopții: Aleasă să fie inițiată în școala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăște de moarte din pricina tatălui vitreg, și începe o aventură care îi schimbă total viața. Dezamăgită de prieteni, plină de îndoieli și de nesiguranță, puștoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă și ea în vine.
Ajunsă în Casa Nopții, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existență, va trece prin întâmplări care îi vor desăvârși în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevărați și un loc căruia, în sfârșit, să îi aparțină.

CASA NOPȚII #2: TRĂDAREA

Viața lui Zoey devine, în sfârșit, frumoasă – a înțeles că a fost înzestrată cu puteri neobișnuite de către Zeița Nopții și este acum noua preoteasă a Fiicelor Întunericului. A început să se simtă acasă în Casa Nopții și are chiar un iubit… sau doi. Dar iată că în lumea oamenilor se petrec niște crime îngrozitoare și toate semnele par să conducă spre școala pentru vampiri. Ca și cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea lovește și Casa Nopții, exact când Zoey are mai multă nevoie de prietenii ei. În cele din urmă, ea trebuie să găsească în sine însăși curajul de a înfrunta o trădare teribilă, care ar putea să-i distrugă sufletul și să pună în pericol întregul univers al școlii. Aventura continuă așadar într-o carte incredibil de tenebroasă, frumoasă și șocantă!

CASA NOPȚII #3: ALEASA

Forțele răului se pun în mișcare în Casa Nopții, iar aventurile lui Zoey Redbird iau o întorsătură misterioasă. Cei care păreau că îi sunt prieteni se întorc împotriva ei, iar dușmanii declarați îi devin, în mod ciudat, prieteni. Așa începe partea a treia a seriei, în care calitățile lui Zoey sunt puse la cea mai grea încercare de până acum. Stevie Rae, cea mai bună prietenă a protagonistei, este transformată în zombie și încearcă din răsputeri să-și păstreze umanitatea.
Zoey nu are nicio idee despre cum o poate ajuta, dar este conștientă că totul trebuie să rămână secret față de toți cei din Casa Nopții, locul unde încrederea a devenit o calitate rară. Așa cum rară, dar și surprinzătoare, este situația în care se găsește ea însăși, aceea de a avea trei iubiți, lucru care are potențialul unui adevărat dezastru. Tocmai când pare că lucrurile nu pot fi mai rele de atât, încep să moară vampiri. De-adevăratelea. Curând, Zoey și prietenii ei vor afla că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi…

CASA NOPȚII #4: ÎNFRUNTAREA

Marea Preoteasă a Casei Nopții a declarat război oamenilor, iar Zoey știe în adâncul inimii că acesta este un lucru greșit. Dar o va asculta oare cineva? Viața ei ia o întorsătură periculoasă, în vreme ce loialitatea ie este pusă la grea încercare, iar un demon străvechi se trezește din nou la viață. Aventura continuă într-un volum incredibil de tenebros, care te lasă cu răsuflarea tăiată!

 

CASA NOPȚII #5: OBSESIA

Blocați în tunelurile din Tulsa, Zoey și prietenii ei trebuie să găsească o cale de a ține piept unor forțe malefice care amenință să-i nimicească pe toți. Îngerul căzut Kalona, consortul Marii Preotese, își folosește puterile pentru a-i strânge sub vraja sa pe novicii și pe profesorii din Casa Nopții. Un secret vechi de secole ar putea distruge influența lui nefastă, dar oare Zoey se simte pregătită să facă față adevărurilor care ar putea ieși la iveală?

 

CASA NOPȚII #6: TENTAȚIA

Secrete întunecate și suspiciuni nemărturisite amenință prietenia dintre Zoey și Stevie Rae. Neliniștită de legătura ei profundă cu A-ya, fecioara plăsmuită odinioară de femeile cherokee pentru a-l seduce pe maleficul Kalona, Zoey se luptă să-și înfrângă dorința de a-l iubi pe frumosul înger căzut, când acesta încearcă în fel și chip să o prindă în mrejele sale. Încă o dată, întunericul amenință să pună stăpânire pe Casa Nopții.

 

CASA NOPȚII #7: FOCUL

Când prietenii nu mai au încredere unii în alții, Întunericul își face apariția și aprinde focul…

 

 

 

 

CASA NOPȚII #8: IERTAREA

Cât de strânse trebuie să fie legăturile de prietenie și căt de puternică afecțiunea, pentru a înlătura rănile unei inimi rănite?

 

 

 

SERIE PUBLICATĂ LA EDITURA LITERA

2 păreri la “SERIE DE WEEKEND #3: CASA NOPȚII DE P.C. CAST, KRISTIN CAST

  1. Cate volume are aceasta serie! Mi-ar placea sa o incerc caci am tot vazut-o peste tot in ultima vreme. Poate fac si eu rost de primul volum in aceasta vara ca sa vad cum e 😀 Sper sa imi placa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s