SERIE DE WEEKEND #1: LUX DE ANNA GODBERSEN

LUX #1: LUX

Fete frumoase în rochii frumoase, petrecând până în zori.
Băieți irezistibili cu zâmbete răutăcioase şi intenţii periculoase.
Minciuni nevinovate, secrete întunecate şi legături scandaloase.
Acesta este Manhattanul anilor 1899.
Frumoasele surori Elizabeth şi Diana Holland conduc scena socială a Manhattanului. Sau cel puţin aşa se pare. Când fetele descoperă că statutul lor în rândul elitei orașului New York este departe de a fi sigur, brusc toată lumea – de la trădătoarea vedeta Penelope Hayes, la veselul burlac Henry Schoonmaker, la răzbunătoarea servitoare Lina Broud – le ameninţă lui Elizabeth și Dianei viitorul de aur.
Cu soarta familie Holland atârnând pe umeri săi, Elizabeth trebuie să aleagă între datoria de familie și dragostea adevărată. Dar când trasura ei se răstoarnă în apropiere de East River, fata a cărei viaţă strălucitoare însuflețea paginile de zvonuri ale oraşului este înghiţită de curentul puternic. În timp ce întreg New York-ul jelește, unii încep să se întrebe dacă viaţa de top pe care a dus-o s-a dovedit prea mult pentru această frumusețe diafană, sau dacă, totuși, cineva a vrut să o vadă pe cea mai iubită fiică a Manhattanului moartă…
Într-o lume a luxului și a iluziilor, în care aspectul contează mai presus de tot şi încălcarea codului social înseamnă asumarea riscului de a fi ostracizat pentru totdeauna, cinci adolescenţi duc o viaţă periculos de scandaloasă. Această călătorie palpitantă la vârsta inocenței nu este deloc inocentă.

LUX #2: SUSPICIUNI

După ce și-au luat rămas-bun de la cea mai strălucitoare stea a New York-ului, Elizabeth Holland, zvonurile despre moartea ei prematură continuă să zboare.
Toţi ochii sunt ațintiți pe cei apropiați celei care a părăsit această lume: malefica sa sora, Diana, acum singura speranță de recuperare a familiei sale; cel mai notoriu ticălos al New York-ului, Henry Schoonmaker, pentru care flacăra lui Elizabeth nu s-a stins niciodată; seducătoarea Penelope Hayes, hotărâtă să revendice tot ce a lăsat mai bun în urmă prietena sa – inclusiv pe Henry; chiar și fosta menajeră uneltitoare a lui Elizabeth, Lina Broud, care descoperă că în timp ce banii sunt o problemă şi numărul lor conteaza, bârfa este noua monedă.
Când vechi prieteni devin rivali, cea mai strălucitoare pătură socială a Manhattanului își vede viitorul ameninţat de șoaptele trecutului. În această delicioasă continuare a seriei „Lux”, nimic nu este mai periculos decât un scandal… sau mai preţios decât un secret.

LUX #3: INVIDIE

Zvonuri despre gelozie.
Vechi rivalităţi.
Noi trădări.
La două luni după dramatica întoarcerea acasă a lui Elizabeth Holland, Manhattanul aşteaptă cu nerăbdare întoarcerea ei in vârful societăţii. Când Elizabeth refuză să revină de parte surorii ei Diana, cei care privesc familia preferată a New York-ului încep să suspecteze că nu totul este aşa cum pare în spatele uşilor impunătoare de la No. 17 Gramercy Park South.
Puțin mai în centru, Henry şi Penelope Schoonmaker sunt cel mai celebru cuplu al oraşului. Dar, în ciuda strălucitorului inel cu diamant de pe degetul lui Penelope, tinerii căsătoriți împărtăşesc puţin mai mult decât dispreţ unul pentru celălalt. Şi în timp ce ziarele o numesc pe Penelope cel mai bun prieten în urcarea scării sociale, Carolina Broad, o moştenitoare, averea ei – şi faima ei – nu sunt deloc în siguranță, mai ales acum, când unul dintre favoriţii societăţii strecoară poveşti în presa mondenă.
În această nouă porție palpitantă din seria bestseller „Lux” a Annei Godbersen, cei mai invidiați locuitori ai Manhattanului par să aibă tot ce-și doresc: Bogăţie. Frumusețe. Fericire. Dar, uneori, zâmbetele cele mai studiate ascund secretele cele mai scandaloase…

LUX #4: SPLENDOARE

Este un an nou, iar personajele preferate ale Manhattanului stârnesc drame noi-nouțe: Elizabeth descoperă un secret periculos din trecutul ei; Diana are posibilitatea să-și urmeze inima – își revendică viitorul, Lina descoperă ca banii pot cumpara fericirea (temporar), iar Penelope constată că viaţa fără Henry aduce plăceri neașteptate. În acest final dramatic al seriei bestseller „Lux”, vechile legături sunt rupte, se formează acorduri proaspete, iar fiecare decizie are un preț.

 SERIE PUBLICATĂ LA EDITURA NEMIRA

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s