IN MY MAILBOX #2

A venit timpul să vă arăt ce am adăugat în bibliotecă în luna aprilie. Din păcate, nu mă pot lăuda cu foarte multe cărți, dar sunt fericită că am reușit să achiziționez trilogia Jocurile Foamei pe care mi-o doream extrem de mult.
Sper să vă placă noile titluri și să citiți cu plăcere recenziile lor.

Orașul de cenușă. Instrumente mortale – vol. 2 de Cassandra Clare

Clary Fray nu-și dorește decât ca viața ei să revină la normal.
Dar ce înseamnă normal când ești vânător de umbre, spintecător de demoni, mama ta se află într-o comă indusă prin magie, și poți vedea deodată vârcolaci, vampiri și spirite ale naturii? Lui Clary i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun, Simon. Dar vânătorii de umbre nu-i dau pace – mai ales frumosul și enervantul său frate recent regăsit, Jace. Iar singura ei șansă de a-și ajuta mama este să-l urmărească pe sălbaticul vânător de umbre Valentine, care este probabil smintit, cu siguranță malefic – să fie acesta chiar tatăl ei? Când și cel de-al doilea Instrument Mortal este furat, înspăimântatoarea Inchizitoare îl suspectează pe Jace.
Dar este oare Jace gata să-și trădeze prietenii și să-și încalce principiile pentru a-și ajuta tatăl?

Jocurile foamei. Vol. 1 de Suzanne Collins

Ai putea supraviețui în sălbăticie, de unul singur, când toți cei din jur fac tot ce pot ca să nu apuci dimineața următoare?
Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți de lângă familiile lor și aruncați în lupta pe viață și pe moarte, televizată în direct și urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat și… viu. Cine va câștiga cursa nebună pentru supraviețuire?

Jocurile foamei. Vol. 2 – Sfidarea de Suzanne Collins

Katniss și Peeta au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima oară în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniți în Districtul 12, după toate încercările înfruntate, convinși că au câștigat o viață sigură și decentă pentru ei și familiile lor, speră că va urma o lungă perioadă de pace. Dar, în timp ce Katniss și Peeta parcurg obligatoriul Tur al Învingătorilor, apar zvonuri despre o revoltă printre locuitorii districtelor. Iar în ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuși să convingă națiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiți nebunește, consecințele ar putea fi dezastruoase…

Jocurile foamei. Vol 3 – Revolta de Suzanne Collins

Katniss a supravieţuit calvarului Jubileului Pacificării şi, împreună cu familia ei şi Gale, este la adăpost în Districtul 13. Dar, în haosul final al jocurilor, Peeta a căzut prizonier în mâinile Capitoliului, iar preşedintele Snow îi pregăteşte o soartă aparte. În timp ce focul revoltei mistuie întreg Panemul, Katniss este sortită să devină simbol al revoluţiei. Pe măsură ce evenimentele se desfăşoară cu repeziciune, ea realizează însă că a fost mai degrabă un pion mutat pe tablă decât liderul celor asupriţi. Consecinţele devin de negândit pe măsură ce numărul victimelor creşte, iar Katniss trebuie să găsească o soluţie ce pare din ce în ce mai imposibilă.

Voi ce ați mai adăugat în bibliotecă?

Reclame

2 păreri la “IN MY MAILBOX #2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s