DESTINUL VRACIULUI, VOLUMUL AL VIII-LEA DIN CRONICILE WARDSTONE DE JOSEPH DELANEY, ÎN CURÂND LA CORINT JUNIOR

MAGI, ZEI, VRĂJITOARE ȘI O SPADĂ ÎNSETATĂ DE SÂNGE

„Cronicile Wardstone” sunt, cu siguranță, una dintre seriile ale cărei volume le așteptați cu sufletul la gură. Răbdarea vă va fi acum răsplătită – cartea a opta, „Destinul Vraciului”, va ajunge în curând în mâinile și pe rafturile voastre.
Pentru eroii noștri, vremurile sunt întunecate: Tom, magistrul său și prietena lui, vrăjitoarea Alice, s-au refugiat din Comitat, fugind de invadatorii care au năvălit și le-au ars până la temelii casa din Chippenden, inclusiv prețioasa bibliotecă a Vraciului.
Trioul ajunge în Irlanda, însă ghinionul nu îi părăsește. Pe drumul pe mare până în acest ținut înverzit, Tom zărește o pereche de ochi care-l urmăresc din cer și-și dă pe dată seama de intențiile lor diabolice. Cine să fie, de astă dată, cel care-i vrea răul?
Mai mult, vraja urciorului de sânge care-l protejează de Diavol începe să se risipească. Oare Tom și magistrul său vor reuși să-l lege pe însuși Diavolul, cu ajutorul vrăjitoarei asasine Grimalkin, sau puterea acestuia va fi prea mare în ciuda tuturor strădaniilor lor?
Totul devine din ce în ce mai greu, dușmanii aflați pe urmele lor se înmulțesc, iar speranțele le sunt tot mai firave… Asta până ce Tom intră în posesia Sabiei Destinului – o spadă cu o latură întunecată și însetată de sânge. Oare arma aceasta nouă îi va oferi o șansă să răzbească?

„Destinul Vraciului” vă aduce iar aceleași personaje minunate, un suspans terifiant și o mulțime de întâmplări înfiorătoare, pentru cei care nu se lasă descurajați de avertismentul bine cunoscut: A nu se citi după miezul nopții!

Reclame

O părere la “DESTINUL VRACIULUI, VOLUMUL AL VIII-LEA DIN CRONICILE WARDSTONE DE JOSEPH DELANEY, ÎN CURÂND LA CORINT JUNIOR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s