SPULBERĂ-MĂ, CARTEA ÎNTÂI DIN SERIA ATINGEREA LUI JULIETTE DE TAHEREH MAFI. ÎN CURÂND LA LEDA!

ATINGEREA MEA E LETALĂ. ATINGEREA MEA E PUTERE.

NU MĂ POȚI ATINGE,
îi șoptesc.

MINT,
e ceea ce nu-i spun.

EL MĂ POATE ATINGE,
e ceea ce n-o să-i spun niciodată.

TE ROG, ATINGE-MĂ,
e ceea ce vreau să-i spun.

Dar când oamenii mă ating,
se întâmplă anumite lucruri.

Lucruri ciudate.

Lucruri rele.

LUCRURI FATALE.

Suntem într-o lume care se destramă, stăpânită de foamete și violență. Bolile distrug populația, nu mai există păsări care să zboare, iar norii arată ciudat. Restaurația, facțiunea politică menită a salva o lume muribundă, dar care, îmbătată de putere, a devenit distopică, domină viețile și gândurile tuturor. Ecosistemul a fost distrus de abuzurile oamenilor, iar unul dintre rezultate este apariția unor persoane cu abilități ciudate. Printre ele se numără și Juliette, a cărei atingere e fatală. Nimeni nu știe de ce e așa, dar Restaurația a găsit soluția – după șaptesprezece ani în care a fost ostracizată de părinți, colegi de școală și întreaga comunitate, Juliette este închisă într-o celulă, căci atâta vreme cât nu poate să facă rău, nimănui nu-i pasă de ea.
Timp de 264 de zile, Juliette stă singură între patru pereți, în 13 metri pătrați de spațiu. Însă lumea începe în sfârșit să se răzvrătească, iar conducătorii s-au răzgândit: poate că ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva, poate că este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette, după cele 6 336 de ore petrecute în singurătate, trebuie să aleagă: să fie pionul lor sau să lupte împotriva lor.

În acest roman de debut electrizant, Tahereh Mafi prezintă o lume la fel de fascinantă precum cea din Jocurile foamei și deapănă o poveste palpitantă, cu un super-erou, ce reamintește de The X-Men. Având un întreg arsenal de romance, pasiuni arzătoare, intrigi malefice și suspans, Shatter Me este o distopie plină de prospețime și originalitate – piperată cu o doză de paranormal – care în mod sigur îi va lăsa pe cititori nerăbdători să afle continuarea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s