MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR PARTEA 1: SECRETUL HANNEI

AFLĂ CE ASCUNDE HANNA!

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanță…
Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria și Spencer. Ucigașul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Și totuși… în oraș a apărut o nouă amenințare.

Eu! Sunt noua A. și stau la pândă.
Regula numărul unu: să-ți cunoști prada! Așa că sunt cu ochii zi și noapte pe Hanna, Emily, Aria și Spencer. De regulă, în vacanță se-ntâmplă multe lucruri ciudate și totul rămâne secret. Dar… ia ghiciți!
Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuțelor mincinoase.

*

Să-ncepem cu Hanna… Prietenul ei loial, Lucas, pleacă în vacanță împreună cu familia. Rămasă singură, Hanna merge pe furiș la fitness, încearcă să-și facă o nouă prietenă și visează la o întâlnire personală cu antrenorul ei. Ce se întâmplă în cele din urmă cu toate acestea?
Deși Hanna se străduiește să țină secret, eu am aflat și vă spun și vouă…

Ediție de buzunar distribuită pe 8 mai împreună cu revista Bravo

FRAGMENT

NEFERICITA HANNA

Pentru o fată așa-zisă populară, Hanna ar trebui să mai ia niște lecții ca să învețe cum să fie mai detașată. Găurile din armura ei de fată cool sunt mai vizibile decât parfumul de liliac al lui Kate. E disperată ca tatăl ei să-i acorde atenție, e nesigură în dragoste și are mare nevoie de o nouă prietenă foarte bună (hm, a încercat chiar și să iasă în oraș cu Kate). Dar teama ei cea mai mare, mai apăsătoare și mai delicată este asta: că va face o mișcare greșită și va redeveni ratata grăsană și urâtă care era în clasele mici.
Poate că mă voi îngriji să-i transform cel mai urât coșmar în realitate. Kate poate că are un motiv să-și pecetluiască gura – cu care l-a sărutat pe Moș Crăciun -, dar eu, nu. Și sunt atâtea lucruri pe care aș putea să le povestesc altora! Despre cum a filtrat cu Vince și cum l-a pierdut în fața lui Dinah, despre tabăra grăsanilor sau incidentul cu fursecurile. Și ăsta-i numai vârful aisbergului. Dacă dezvălui totul – vomatul forțat, minciunile, senzația paranoică jenantă că Mona nu a murit, ci așteaptă s-o calce din nou cu mașina -, întreg Rosewood-ul va afla cât de dusă cu pluta e Hanna. Și noi știm cu toții unde e locul nebunilor: la Azilul din Addison-Stevens. Bucură-te de blugii de mărimea doi cât îi mai ai, Hanna dragă, cămașa de forță i se potrivește oricui…
De una m-am ocupat; mai am trei. În curând o să trecem la domnișorica Emily Fields, blocată în Rosewood cu familia ei, mare iubitoare de Crăciun. Și, chiar dacă Emily va împodobi coridoarele plină de voioșie, Crăciunul ei nu va fi nici pe departe fericit. Ho, ho, ho!

A.

Cartea are 176 de pagini, format paperback, 10,5×17,5 cm. Prețul cu revista Bravo din 8 mai 2012 va fi de 10,99 lei.

2 păreri la “MICUȚELE MINCINOASE ȘI SECRETELE LOR PARTEA 1: SECRETUL HANNEI

  1. Chiar ieri am vazut intr-un supermarket ca apare si la noi seria de carti Micutele mincinoase. Serialul este chiar foarte palpitant. De obicei imi place sa citesc inainte sa vad filmul sau serialul cartea, dar in acest caz se poate face si exceptie 🙂

    • Si mie imi place f mult serialul, dar din pacate nu am citit niciun volum din seria Micutele mincinoase 😦
      Ma bucur, insa, ca aceasta serie se poate citi independent. Asa ca, o sa o achizitionez si eu cu revista 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s