FIRELIGHT #1: FIRELIGHT BY SOPHIE JORDAN

Un adevăr ascuns.
Duşmani de moarte.
O dragoste sortită eșecului.

Înzestrată cu o putere specială de la o vârstă fragedă, Jacinda știe că fiecare mişcare îi este urmărită. Dar ea tânjeşte după libertatea de a face propriile alegeri. Când rupe cel mai sacru principiu dintre toate, este aproape să plătească cu propria viață. Până când un necunoscut chipeș o salvează. Un străin care a fost trimis pentru a-i vâna pe cei ca ea. Pentru că Jacinda este un draki – un urmaș al dragonilor a cărui abilitate secretă este aceea de a se schimba în formă umană.

Forţată să fugă în lumea muritorilor cu familia ei, Jacinda luptă să se adapteze în noul mediu. Singurul sprijin este Will. Minunatul, amăgitorul Will care readuce la viață draki-ul din ea. Deşi este irezistibil atrasă de el, Jacinda cunoaște secretul întunecat pe care Will îl ascunde: El şi familia sa sunt vânători. Ea ar trebui să-l evite cu orice preţ. Dar draki-ul din interiorul ei e pe cale să iasă la suprafață – dacă acesta moare, ea va rămâne om pentru totdeauna. Ea ar face orice să prevină asta. Chiar dacă asta înseamnă să se apropie de inamicul ei cel mai periculos.

Puteri mitologice și o poveste de dragoste care îți taie răsuflarea într-un roman în care protagonista sfidează toate așteptările și a cărei dragoste depăşeşte bariera timpului.

Puteți comanda cartea aici.

Reclame

O părere la “FIRELIGHT #1: FIRELIGHT BY SOPHIE JORDAN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s