GREȘELILE MIRANDEI DE JILL MANSELL, CU NUMĂRUL DE APRILIE 2012 AL REVISTEI JOY

Un vârtej de amoruri și suspine… cu haz și happy-end!!!

Luna aceasta revista Joy în colaborare cu editura Leda, vine cu o nouă surpriză. O carte chicklit, scrisă de aceeași autoare, care promite să fie o lectură spumoasă, plină de umor și neprevăzut!

Miranda, tânără ucenică în salonul faimosului Fenn Lomax, hair-stylistul starurilor, este încântată când îl cunoaște pe Greg.
Greg e atrăgător, inteligent și amuzant, exact ceea ce-i trebuie unei fete ca să-și condimenteze viața. Doamne, e perfecțiunea întruchipată!
La rândul lui, Greg e înnebunit după Miranda. E tânără, drăguță și nu vorbește niciodată despre copii. Bineînțeles că nu i-a mărturisit chiar totul despre el – chiar și cea mai dulce fată s-ar putea purta ciudat cu un bărbat care tocmai și-a părăsit soția însărcinată. Dar ea nu are cum să descopere asta… sau are?
Iar când inima îi este frântă, Miranda plănuiește, cu ajutorul prietenilor, cea mai dulce și mai publică răzbunare posibilă. Dar oare va învăța ea ceva din greșeala ei?
Din fericire pentru Miranda, bărbații sunt precum autobuzele – nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodată. Ea trebuie doar să facă alegerea potrivită… dar chiar și cea mai mare greșeală te poate duce în final la iubirea adevărată.
Firele istoriei – căci sunt multe – se întretaie pe neașteptate și apoi o pornesc în zigzag, făcând povestea atât de captivantă! Iar toate personajele care se întâlnesc în această încâlceală de relații interumane – de la Bev, colega zăpăcită și obsedată de căsătorie a Mirandei, la vagabondul fără adăpost, care se dovedește a nu fi deloc ceea ce pare, de la uluitoarea Florence cea plină de vervă până la Greg atât de ușor de urât – fiecare își găsește locul în inima cititorului în această poveste alertă, năvalnică și teribil de amuzantă, cu un umor spumos, care, ca toate poveștile frumoase, nu se poate termina decât cu… happy-end!!!

Titlul original: Miranda’s Big Mistake
Autor: Jill Mansell
Traducere: Liliana Cojocaru
Nr pagini: 512
Apariție: 2012
Editura: Leda

Puteți cumpăra cartea la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de 12,99 lei.

Reclame

2 păreri la “GREȘELILE MIRANDEI DE JILL MANSELL, CU NUMĂRUL DE APRILIE 2012 AL REVISTEI JOY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s