A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ!

Au mai rămas 5 zile!

În ultimul timp, se vorbește din ce în ce mai mult, de premiera celui mai așteptat film al anului, Jocurile Foamei. Pe bloguri, pe facebook, pe twitter și chiar, și la televizor, vezi articole și reclame care te informează că mai sunt doar câteva zile până la marea lansare în cinematografe. Ecranizarea primului volum al celebrei trilogii SF, scrisă de Suzanne Collins va avea premiera pe 23 martie, la ora 00:00. Previziunile îl pun într-o poziție mai avantajoasa decât Breaking Dawn, lansat în noiembrie 2011 și fiind a cincea cea mai profitabilă premieră din toate timpurile.
Pe 12 martie, filmul a avut premiera mondială la Los Angeles, iar reacțiile au fost foarte pozitive din partea criticilor și a fanilor.
În așteptarea filmului, care va avea premiera în România săptămâna viitoare, vă recomand seria Jocurile Foamei, lansată la Editura Nemira. Pachetul Trilogia Jocurile Foamei beneficiază weekendul acesta de 45% reducere. Promoția se desfășoară până la data de 19 martie 2012, așa că nu mai stați pe gânduri și profitați acum!
Din păcate, nu a apărut un poster oficial în limba română, dar vă voi arăta mai jos câteva postere care îi prezintă pe actorii principali și, de asemenea, site-ul oficial în limba română al acestui film.

Ești nerăbdător să vezi Jocurile Foamei?
www.jocurilefoamei.ro

Reclame

7 păreri la “A ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s