DIN APRILIE NUMAI LA EDITURA LEDA! EVERNIGHT DE CLAUDIA GRAY

O nouă lume a vampirilor ni se dezvăluie!

BESTSELLER NEW YORK TIMES

EVERNIGHT, volumul 1 din seria omonimă de Claudia Gray

În zorii primei zile de școală, Bianca încearcă să evadeze.
Traversează în goană pădurea, dar cineva este pe urmele ei…
Nevoită să-și părăsească orașul natal, Bianca urmează să studieze la Academia Evernight, o școală misterioasă, cu tradiție de sute de ani, adăpostită într-o clădire gotică.
Elevii pe care îi întâlnește aici sunt ciudat de perfecți: atrăgători, deștepți și… primejdioși! Din prima clipă, Bianca își dă seama că locul ei nu este aici.
Apoi îl întâlnește pe frumosul Lucas, un singuratic la fel ca ea. Nici el nu este „genul Evernight” – încalcă regulile și nu-i agreează pe snobi; o previne pe Bianca să aibă grijă de ea și să se protejeze… chiar și de persoana lui.
Între cei doi tineri se creează însă o legătură care, în ciuda opreliștilor, nu poate fi negată. Bianca va risca totul ca să fie cu Lucas, dar vechi secrete întunecate îi despart… făcând-o pe tânără să pună sub semnul întrebării toate principiile ei de până atunci.

Odată ce am început să citesc Evernight, n-am mai lăsat-o din mână! De-abia aștept următoarea carte din serie! – L.J. Smith, autoarea celebrei serii Jurnalele Vampirilor, bestseller New York Times

Anunțuri

8 păreri la “DIN APRILIE NUMAI LA EDITURA LEDA! EVERNIGHT DE CLAUDIA GRAY

  1. Omg , o alta serie cu vampiri. Si daca J.L. Smimth a spus asta despre carte atunci sigur trebuie sa o citesc. Nu ma astept la ceva mai mare decat Jurnalele Vampirilor, dar totusi merita incercataa:)

  2. Tinand cont de faptul ca o consider pe L.J. Smith o scriitoare destul de slaba, recomandarea ei nu ma incanta. Insa cartea suna bine. Imi place ideea de academie, scoala misterioasa, traditie veche, cladire gotica… multe lucruri interesante se pot intampla acolo.

  3. Jurnalele vampirilor s-a publicat in 1991, serialul a fost facut abia in 2009. Daca ar fi fost geniale ar fi fost remarcate mult mai devreme. La fel, daca ar fi fost geniale producatorii nu ar fi modificat personajele si actiunea in proportie de 70% pentru a scoate un serial cu adevarat bun.
    Pana la urma e chestie de gust. Eu stiu doar ca dupa ce am vazut primul sezon din The Vampire Diaries am fost profund dezamagita de carte. Ceea ce rar se intampla… filmul mai bun decat cartea? Rar…

  4. Nu cred ca e cazul sa va contraziceti daca L.J. Smith este o scriitoare slaba sau nu. Pana la urma ea doar si-a spus parerea despre aceasta carte, asa cum poate face oricine este pasionat de lectura. Cu atat mai mult cineva care a scris la randul sau ceva asemanator si a fost apreciat pentru asta. Eu as zice ca cel mai bine ar fi sa cumparati cartea si dupa ce o veti citi, veti avea propria parere! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s