RECENZIE LUPTA VOL. 2 – JURNALELE VAMPIRILOR DE L.J. SMITH

Dragostea poate să ucidă!

Rezumat: Lupta, volumul al doilea al seriei Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith, continuă aventura celor doi vampiri și a frumoasei Elena Gilbert. Rivalitatea dintre cei doi frați culminând cu dispariția lui Stefan și încercarea disperată a Elenei de a-l găsi conturează începutul unui triunghi amoros. Nevoită să apeleze la Damon, deși îl crede vinovat încă din start de dispariția iubitului ei, Elena face un compromis care o va costa scump.
Când lucrurile par să intre pe făgaşul normal, Caroline și Tyler Lockwood, complotează împotriva Elenei dorind să îi distrugă reputația și să îl demaște pe Stefan pentru ca acesta să fie alungat din oraș. Și de această dată, Damon este „personajul pozitiv”, salvând situația pentru a o atrage pe Elena de partea sa. Aceasta este însă mai hotărâtă ca niciodată să rămână alături de Stefan, chiar dacă acest lucru va dezlănțui Puterea care o va ucide.
Cum va reacționa Stefan la pierderea Elenei? Își va relua vechea viață sau va reuși să-și țină promisiunea făcută cu sute de ani în urmă?

Notă: 3,5/5 pentru că deși este un volum „sărac” în pagini reușește să concentreze o acțiune destul de amplă. Faptele sunt redate cursiv, astfel încât, te fac să îți dai seama că ai ajuns la sfârșit abia după ce ai închis romanul. Tensiunea persistă de-a lungul întregului volum, iar sfârșitul este de-a dreptul intrigant.

Titlu original: The Struggle
Autor: L.J. Smith
Traducere: Liviana Tane
Nr pagini: 256
Apariție: 2010
Editura: Leda

Puteți comanda cartea aici.

Reclame

O părere la “RECENZIE LUPTA VOL. 2 – JURNALELE VAMPIRILOR DE L.J. SMITH

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s