PRECOMANDĂ NĂSCUTĂ LA MIEZUL NOPȚII, CARTEA ÎNTÂI DIN SERIA SHADOW FALLS DE C.C. HUNTER

Când nu-ți găsești locul în lumea normală, caută-ți-l în cea paranormală!

Titlul original: Born At Midnight
Autor: C.C. Hunter
Traducere: Alexandru Musat
Nr pagini: 448
Preț: 39,90 lei 29,93 lei
Apariție: 2012
Editura: Leda

Click pe copertă pentru a beneficia de o reducere de 25% din prețul de listă și transport gratuit.

O nouă serie spectaculoasă, care îți va merge drept la inimă și îți va bântui visele își face apariția la Editura Leda. Povestea lui Kylie Galen, o adolescentă ca oricare alta, este destul de complicată. Are probleme cu părinții, nu face parte din grupul fetelor populare din liceu, iubitul a părăsit-o pe nepusă masă și, pe deasupra, este urmărită pretutindeni de un bărbat pe care doar ea se pare că-l poate vedea.
Într-o seară, Kylie ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viața pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenți cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toți colegii ei au mai mult decât niște simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele și zânele se antrenează umăr la umăr – învață să-și stăpânească puterile, să-și controleze magia și să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simțit niciodată că aparține acelei lumi, dar, cu siguranță, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudați paranormali. Sau este oare? Aceștia insistă că face parte dintre ei și că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
De parcă viața ei n-ar fi și așa suficient de complicată, intră în scenă Derek și Lucas. Derek vine din neamul zânelor și este hotărât să devină iubitul lui Kylie, iar Lucas este un vârcolac treibil de arătos, de care Kylie este îndreptățită să se teamă. Derek și Lucas sunt cât se poate de diferiți, însă amândoi au o puternică influență asupra ei.
Cine îi va câștiga oare inima? Și pentru cât timp?
Deși Kylie nu este sigură pe mai nimic, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Născută la miezul nopții dă dependență. Încercările lui Kylie de a se cunoaște mai bine și de a lega prietenii sunt atât de sincere, încât te îndrăgostești de ea și de tabăra Shadow Falls… iar cei doi băieți sexy care se luptă pentru afecțiunea ei fac ca atmosfera să se înfierbânte. Născută la miezul nopții mi-a plăcut la nebunie și abia aștept continuarea! – VERB VIXEN

Reclame

O părere la “PRECOMANDĂ NĂSCUTĂ LA MIEZUL NOPȚII, CARTEA ÎNTÂI DIN SERIA SHADOW FALLS DE C.C. HUNTER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s