PRECOMANDĂ PRINȚUL MECANIC, CARTEA A DOUA DIN SERIA DISPOZITIVE INFERNALE DE CASSANDRA CLARE

Magia este periculoasă însă dragostea este și mai periculoasă!

Titlul original: Clockwork Prince
Autor: Cassandra Clare
Traducere: Shauki Al-Gareeb si Bogdan Alexandru Sasu
Nr pagini: 432
Preț: 44,90 lei 33,68 lei
Aparitie: 2012
Editura: Leda

Click pe copertă pentru a beneficia de o reducere de 25% din prețul de listă și transport gratuit.

Aventurile celor trei prieteni – Tessa, Will și Jem – continuă mai palpitante ca oricând! Editura Leda pune la dispoziția fanilor seriei Dispozitive Infernale, continuarea bestsellerului New York Times Îngerul Mecanic. Dacă vreți să aflați prin ce aventuri mai trec cei trei prieteni, nu ratați volumul al doilea, Prințul Mecanic.
În lumea magică a Londrei victoriene, Tessa Gray și-a găsit în sfârșit locul, alături de vânătorii de umbre. Dar liniștea se dovedește a fi trecătoare când forțe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă ușoară pentru misteriosul Magistru, care urmărește să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.
Cu ajutorul lui Will și Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuiește pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susține el, viața îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceață spre un conac de care sunt legate povești cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecatoare, unde Tessa descoperă că adevarul despre originile ei este mult mai sinistru decât își închipuise vreodată. Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceștia înțeleg că Magistrul le știe fiecare mișcare – și că unul dintre apropiații lor i-a trădat.
Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorința de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul și-l construise în jurul lui începe să se năruie. Dacă-l vor găsi pe Magistru, va putea oare Will să se elibereze de secretele sale și să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea și de menirea ei?
În vreme ce căutarea Magistrului, dar și a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situații primejdioase, Tessa înțelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poți corupe chiar și cea mai curată inimă.

O poveste încărcată de suspans, despre putere și dragoste. – Tamora Pierce

Fii pregătit pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy! – Libba Bray

Vol. 1 Îngerul Mecanic poate fi comandată aici.

O părere la “PRECOMANDĂ PRINȚUL MECANIC, CARTEA A DOUA DIN SERIA DISPOZITIVE INFERNALE DE CASSANDRA CLARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s