CEL PE CARE ŢI-L DOREŞTI… E MAI APROAPE DECÂT CREZI DE JILL MANSELL, CU NUMĂRUL DE MARTIE 2012 AL REVISTEI JOY

Când Cupidon nu are nici măcar o clipă de pauză…

Săptămâna aceasta începe cu o surpriză extrem de plăcută pentru iubitoarele de chicklit și nu numai, oferită de revista Joy în colaborare cu Editura Leda. O poveste amuzantă, care vorbește despre dragoste sex și relațiile dintre oameni. Totul începe cu o maşină roşie de tuns iarba…

Când Nancy îşi vede pe peluză cadoul de Crăciun de la soţul ei, îşi dă seama că bijuteria pe care o aşteptase se află de fapt pe mâna altcuiva. Deci cine a primit diamantul ei?
Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire atunci când şi-a pierdut soţul adorat, rock starul milionar Spike Todd.  Carmen are nevoie acum de un bărbat care s-o trezească la viaţă, dar alegerea lui nu e atât de uşoară.
Mia tocmai a sosit la Londra pentru a sta cu tatăl ei, atrăgătorul Connor O’Shea. Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea deveni viitoarea ei mamă vitregă, se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon – iar săgeţile ei, trimise total haotic, vor crea confuzie, dar în acelaşi timp vor arăta drumul adevăratei iubiri…
Imprevizibilă, plină de întorsături neaşteptate, de romantism, pe alocuri sexy şi teribil de amuzantă, cartea spune mai multe poveşti odată, purtându-ne cu isteţime prin acest labirint umoristico-amoros populat cu o galerie fascinantă de personaje fermecătoare… şi, mai ales, făcându-ne să descoperim în fiecare erou/eroină câte ceva din noi!

Titlu original: The One You Really Want
Autor: Jill Mansell
Traducere: Liliana Andronache
Nr pagini: 496
Apariție: 2012
Editura: Leda

Puteți cumpăra cartea la chioșcurile de difuzare a presei, la prețul de 11,99 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s